"Bojkot nije dobro rešenje za onog ko želi dobro Srbiji": Mihajlović o izborima

 
  • 12

Ona je naglasila da je SNS spreman za svaki razgovor o izbornim uslovima, ali da ne može nikog da natera da razgovara ukoliko to ne želi

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, rekla je danas da izbori postoje da bi građani na njima glasali i odlučivali o svojoj budućnosti i da odluka o bojkotu izbora pojedinih opozicionih stranaka, članica Saveza za Srbiju, predstavlja traženje izgovora.

- U političkom smislu, bojkot nije dobro rešenje za bilo koga ko zaista želi dobro građanima Srbije. Odluka pojedinih stranaka opozicije da ne uđu u demokratsku političku borbu za ono za šta se zalažu stoga najviše govori o njima samima, kao što je bilo i kad su tražili vlast mimo izbora - kazala je Mihajlovićeva.

Ona je naglasila da je SNS spreman za svaki razgovor o izbornim uslovima, ali da ne može nikog da natera da razgovara ukoliko to ne želi.

- Nikome nije stalo više od SNS-a da izbori budu održani po svim demokratskim standardima jer ne želimo da bilo kakva sumnja padne na prolećne izbore, na kojima očekujemo još jednu pobedu SNS-a - zaključila je Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    27. avgust 2019 | 15:52

    Već deceniju i više 50% građana bojkotuje - ne izlaze na izbore . I to za SNS.ovce ne predstavlja problem, već tupe kako sa svojih 25% birača predstavljaju apsolutnu većinu. u Srbiji. Naravno da treba bojkotovati, da ceo svet shvati, a i opozicija je toliko jadna i bedna, da bi bojkotom dala veći doprinos, nego da na volšeban način osvoji vlast, Bojkot, pa onda, "Ovi da odu oni da se ne vrate",samo ko će da dođe, sve politički jad i beda.

  • Ivan

    27. avgust 2019 | 15:27

    "Nikome nije stalo više od SNS-a da izbori budu održani po svim demokratskim standardima jer ne želimo da bilo kakva sumnja padne na prolećne izbore" Predstavnica jedne pravne drzave poziva opoziciju za koju tvrdi da su "lopovi i stetocine" (bez ikakve pravosudne presude) da izadju na izbore samo iz jednog razloga. Time potrdjuju demokraticnos svega sto su uradili do sada. Upravo iz tih razloga na izbore NE! U slucaju da opozicija izadje na izbore znaci da vlas i opozicija debelo saradjuju iz kulisa, isto kao u periodu Milosevica!

  • Sanja

    27. avgust 2019 | 18:13

    Pa što vam smeta bojkot kad ćete uzeti mnogo više od realnih 52-53%?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA