Nastavljena reagovanja i osude pretnji Vučićevoj porodici: Funkcioneri pozvali nadležne da reaguju

 
  • 49

Putem društvenih mreža upućene su pretnje predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, kao i njegovoj deci

Članovi i funkcioneri SNS kao i njihovi koalicioni partneri nastavili su danas posle podne i večeras sa reagovanjima u kojima osuđuju pretnje upućene predsedniku Srbije, a posebno njegovoj deci i pozvali nadležne organe da što pre reaguju.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da je jasno da Ðilas, Jeremić i Obradović generišu ovakve strahovite i umobolne napade na Vučićevu decu. On je ocenio da se ovom sinhronizovanom akcijom vrši pritisak na Vučića, ne bi li se slomio i ne bi li odustao od borbe za Srbiju.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je da su predstavnici SZS sirovom mržnjom prema predsedniku Srbije iskopali duboke rovove iz kojih ispaljuju otrovne rafale bez ikakvog gledanja, praveći štetu svuda oko sebe. Orlić je ocenio da "savez" Ðilasa, Jeremića, Obradovića i Željka Veselinovića i njihovih pristalica, mesecima neprekidno oko sebe emituje destrukciju, prostakluk i golu agresiju koja je napadom na predsednikovu porodicu prelazi sve granice.

VLADIMIR ORLIC Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić-Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Ako je sve što su radili do sada bilo tek priprema za ovaj bestijalni čin, jer su računali da će vremenom narod da ogugla na njihovo neprekidno nasilje i da u ovom trenutku neće ni reagovati niko, prevarili su se, jer uz Aleksandra Vučića i njegovu porodicu danas stoji cela Srbija - poručio je Orlić.

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, kaže da je zaprepašćen količinom mržnje i odsustva bilo kakvog razuma kod Ðilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih sledbenika koji su najbolesnijim pretnjama udarili na dva deteta i to samo zato što im je otac Aleksandar Vučić.

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, ocenjuje da nervoza, frustracija i agresija pristalica SzS raste sve više kako se približava vreme održavanje parlamentarnih, pokrajnskih i lokalnih izbora, jer se očigledno plaše ocene građana.

Naprednjaci iz Vranja smatraju da se politička kampanja protiv predsednika Vučića nastavlja i dobija pojačan intenzitet uvreda i blaćenja, jer je ovoga puta predmet napada i uličnih uvreda od strane pripadnika SzS porodica predsednika.

SRBIJA SMEDEREVO ZELEZARA Naprednjaci iz Vranja smatraju da se politička kampanja protiv predsednika Vučića nastavlja i dobija pojačan intenzitet uvreda i blaćenja-Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić ocenio je da smo poslednjih dana svedoci užasnih pritisaka i pretnji lažne intelektualne elite, pristalica SzS i pojedinih nazovi nezavisnih medija, pa su tako pratili ženu i bebu brata Siniše Malog a sada su otišli i korak dalje i uputili monstruozne pretnje upućene sinu Danilu i ćerki Milici predsednika Vučića.

Članica Gradskog veća Grada Beograda i Glavnog odbora SNS Tanja Popović ocenila je da lažna elita u Srbiji svakog dana seje mržnju protiv njega i njegove porodice, jer su frustrirani zato što Srbija napreduje.

- Pošto mu ne mogu ništa, sada bi da se obračunaju sa njegovom decom Vukanom, Milicom i Danilom, što se nikada nije desilo u istoriji politike - navela je Popović u pisanoj izjavi. Kako je ocenila, Vučić je takvima kriv jer Srbiju vodi na pravi put, a zemlja postaje cenjena i poštovana u svetu pole mnogo godina.

- Mrze ga, jer kada su oni bili na vlasti nisu imali Vučićevu snagu, volju, ni mozak da  pokrenu Srbiju, koja je godinama stajala u mestu. Napad na porodicu predsednika, koji je monstruozan, nije “izolovani čin ludaka”, već nastavak politike Ðilasa, Jeremića i Obradovića, koja je počela pretnjama vešanjem Vučiću, silovanjem premijerke, pretnjama porodici ministra Stefanovića - navela je ona i dodala da nema opravdanja, političkog, ni bilo kog drugog, da se napadaju deca da bi ostvarili politicki ciljevi i upitala da li se neko od onih, “kojima je mržnja politika”, razmišlja kako se Vučić oseca kao otac dok mu napadaju kćerku.

Članica Gradskog veća Grada Beograda i Glavnog odbora SNS Tanja Popović Članica Gradskog veća Grada Beograda i Glavnog odbora SNS Tanja Popović-Foto: beograd.sns.org.rs

- Žao mi je što ove monstruozne napade nije osudilla nijedna nevladina organizacija koja se bavi zaštitom dečijih i ženskih prava. Krajnje je vreme da društvo ustane protiv govora mržnje i napada na decu i žene - zaključila je ona.

Ivana Tomić Ilić, član GO Beograd SNS, kaže da se tiraniji SzS ne bliži kraj i da je demotivisana opozicija, u nedostatku ideja, započela saradnju sa državnim neprijateljima, kako bi nadomestila ubedljivi manjak podrške građana, a Nemanja Manjak, kaže da je jasno da SZS neće birati sredstva do svog cilja, a Đilasov cilj je da se vrati na vlast.

Elena Bilić iz Gradskog odbora SNS ukazuje da je vulgaran i pedofilski rečnik pokazatelj da onaj ko takve stvari izgovara ima ozbiljan zdravstveni problem, ali da nedostatak politike i programa nikoga, pa ni predstavnike SzS-a, ne treba da oslobodi odgovornosti za izrečene monstruozne pretnje.

Član gradskog odbora Bojana Radaković kaže da je zgrožena bahatošću, bezobrazlukom i nepoštovanjem osnovnih vrednosti Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih nepismenih sledbenika. Prema njenim rečima, napad na predsednika Vučića i njegovu decu nije politika "već nemoralan i jako ružan pokušaj samoreklamiranja". Ona poručuje da su izabrali pogrešan način i pogrešnog čoveka i da predsedniku Vučiću ovakvim izjavama pokazuju da se valja boriti još jače i još snažnije, za svu decu Srbije.

Dragomir Petronijević Član GO Dragomir Petronijević smatra da pretnje Vučićevoj porodici predstavljaju dokaz kakvu atmosferu u društvu prave Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici-Foto: Grad Beograd/Promo

I član GO Dragomir Petronijević smatra da pretnje Vučićevoj porodici predstavljaju dokaz kakvu atmosferu u društvu prave Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi sledbenici.

Predsednik Poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević ocenio je kao najveći stepen svireposti i bahatosti iživljavanje nad decom i ženama.

- Ni krivi, ni dužni Milica i Danilo postaju mete zločinaca, a jedina njihova krivica je to što su deca Aleksandra Vučića , predsednika Srbije i čoveka koji se hrabro, dosledno i sa ogromnom energijom bori za Srbiju, interese svih njenih građana, naročito za interese Srba na Kosovu - ističe Milićević dodajući da moraju biti otrkiveni i kažnjeni.

Skupština Srbije Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ističe da se u nedostatku argumenata i podrške građana Srbije, politika SzS zasniva na plasiranju laži i uvreda, širenju mržnje i pozivanju na nasilje-Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ističe da se u nedostatku argumenata i podrške građana Srbije, politika SzS zasniva na plasiranju laži i uvreda, širenju mržnje i pozivanju na nasilje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. jul 2019 | 07:40

    Svi znamo da je opozicija najglasnija u napadanju predsednikovog rada, a ako se sosvrnemo na njihov nerad videcemo koliko nista za nasu zemlju dobro nisu ucinili.

  • Maja

    27. jul 2019 | 07:40

    Svi znamo da je opozicija najglasnija u napadanju predsednikovog rada, a ako se sosvrnemo na njihov nerad videcemo koliko nista za nasu zemlju dobro nisu ucinili.

  • Vanja

    26. jul 2019 | 17:20

    Ovako gnusne pretnje upućene Vučićevoj deci bi trebali svi političari da osude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA