Zabrana ulaska srpskim zvaničnicima je lažna vest! Haradinaj to potvrdio Ani Brnabić (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 23

Predsednica Vlade se nalazi na Samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poznanju

Jučerašnja informacija koja se pojavila u medijima, da je srpskim zvaničnicima zabranjen ulazak na teritoriju Kosova i Metohije je lažna vest, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Predsednica Vlade, koja se nalazi na Samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poznanju, rekla je da joj je premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj to potvrdio na radnom doručku.

- Drago mi je da sam od Ramuša Haradinaja čula da je lažna vest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posete Kosovu i Metohiji - rekla je premijerka, ali je istakla da je "čudi da lažne vesti šire savetnici takozvanog ministra za spoljne poslove.

Podsetimo, tu informaciju preneli su prištinski mediji, na osnovu navoda Jetljira Zuberaja, savetnika ministra spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžeta Pacolija, koji je na Fejsbuku napisao da je upravo Ministarstvo donelo takvu odluku zbog pretnji i napada na severu, kao i drugih problema.

Zbog hibridnih pretnji koje Srbija čini prema Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim građanima, kao i nedavni napori da se spreči takozvana humanitarna kriza na Severu Kosova preteći srpskom stanovništvu i prisiljavajući ih da zatvore preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, Ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi - napisao je Zuberaj.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    5. jul 2019 | 10:54

    Kako sami sebe ponižavaju ovim glupostima majko sveta

  • Cika Velja

    5. jul 2019 | 10:47

    Da nema siptara,nama bi bilo dosadno,i ne znam cemu drugom bi se smejali?!

  • Oks

    5. jul 2019 | 10:51

    Stari poznati manipulanti i slepi poslušni i gospodara dok lm je potreban, a onda njega šut nu i nadaju boljeg i jačeg. To niko nezna bolje od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA