≫ 

26 dana do zakazanog samita u Parizu: Priština diže temperaturu i pominje Veliku Albaniju, šta će učiniti Merkel i Makron?

 ≫ 

Sigurno je da će EU učiniti sve da dođe do tog sastanka i da ne prepusti inicijativu drugima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mire
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BranoT

    05. jun 2019 | 10:45

    Pa dobro, šsta ako i ukinu takse. Onda da pregovaramo ali o čemu. O srpskim opštinama na severu ali u nezavisnom Kosovu, čitaj Velikoj Albaniji. Ili o hiljadama hektara zemlje u vlasnioštvu Srba i Crkve koje na taj način poklanjamo, jedino ako ima neko toliko glup da veruje da će privatna imovina biti vraćena Srbima a šiptari će mirno prolaziti pored nje !!! Pa zar ništa niste naučili. Poseli su vas u 123 red na proslavi pogibije stotina hiljada Srba za zajedničku stvar, a to je da su preci nacista priznali nezavisnost "Kosova"... Čekati priliku na okupiranom delu Srbije je jedino što možemo, pa nek udare. Znaju oni šta je svaki put istorija zabeležila!

  • Milorad Vujicic

    05. jun 2019 | 06:43

    Kad su mogli nisu htjeli ,cak su i savjetovali siptare da rade protiv Srbije.Srusili nam zemlju i nevin narod ubijali i mi jos uvek ocekujemo nesto od tih odrpanaca.

  • Nels

    04. jun 2019 | 23:09

    Da je ove gluposti konstatovao neko od drzavnog vrha pa da razumem( lupetaju i zamajavaju narod radi glasova),neki od komentatora pa i toda razumem(ispran mozak) ali jedan profesor instituta za evropsku politiku?????!!! Ne razumem majke mi! Pa moj pokojni deda seljak covek je jos pre dvadeset godina rekao stvaraju Veliku Albaniju od Srbije ima da ostane Beogradski pasaluk!!! Eeeeeejjjj jedan seljak u 70 godina i to pre 20 godina kazao! A profesor prica o dijalogu i mirenju???!!!! Pa ko jos veruje u to?! Ne mogu da verujem da uceni ljudi imaju ograniceni vidik i sirinu shvatanja! U par reci: Gazda Akerika potrcko Evropa Rusija lazni brat Srbija mala nemocna i lak plen, Kosovo novo bojno polje, baza za dalje bitke, najveci novac ( droga, oruzje) dolazi od ratova... Izazoves sukobe glumeci pomiritelja i onda rokas sa ratnom industrijom i punis budzet to Ameri rade i to je sustina. Isto to radi i Rusija. Kina ceka svoj danak. A islam se siri ko parazit...nema hriscana samo muslimana. Oni su vekovima u ratu tu veliki profitiraju oni fanatici ginu za islam i sire se. Kina i Korea mudro cute i mnoze nuklearke... Ovi se kao dzapaju Amerika Rusija a u stvari kao kolovodke najvise profitiraju... Eeee tako je profo pricao moj deda....sad bi tebi mogao da bude dekan kad vidim koliko je bio pametan seljak covek!!!! A ti veruj u bajke i tako pravolinijski gledaj i klimaj glavom kako kazu ko konj na prazna jasla!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA