≫ 

Šef odbornika SzS kaže da gradska vlast nema podršku građana, Marjanović odgovara: Đilas, Jovanović i Bastać brutalno obmanjuju javnost

Polemika o radovima u centru grada

  • 3

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda kaže da čelnici Saveza za Srbiju obmanjuju građane u vezi s radovima na Trgu Republike i u centru grada, ali tvrdi i da u tome nemaju podršku građana. On je tako reagovao na izjavu šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović, koji je rekao da posle godinu dana vlasti Srpske napredne stranke u glavnom gradu 46 odsto građana smatra da grad ide u lošem smeru.

- Jasno je da ova vlast nema podršku građana i da će na prvim fer i poštenim izborima ujedinjena opozicija dobiti duplo više glasova od SNS - rekao je Jovanović.

Kako je kazao, odbornička grupa SZS zahteva od gradske vlasti, na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, da hitno završi šminkanje Trga Republike i da u najkraćem mogućem roku saobraćaj oko trga vrati u prvobitno stanje.

- Upozoravamo Vesića da ni slučajno ne zatvara trajno za saobraćaj Kolarčevu i Vasinu, jer je to projekat za koji više nema podršku ni u sopstvenoj partiji - rekao je Jovanović.

Nikola Jovanovic , SKUPSTINA SEDNICA POCETAK Jovanović - FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

Istovremeno, on je građanima Topličinog venca čestitao jer su "hrabrom i istrajnom borbom odbranili svoj kraj od pokušaja gradske vlasti da nasilno i neosnovano pretvori i taj deo opštine Stari grad u pešačku zonu".

Marjanović u saopštenju dostavljenom medijima pominje da je Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke, svojim poslednjim saopštenjem nedvosmisleno pokušao da sakrije činjenicu da su po Ðilasovom nalogu obmanjivali i huškali građane da će saobraćaj na Trgu republike biti trajno zatvoren, a na Topličinom vencu sve ulice pretvorene u pešačku zonu.

SKUPSTINA SEDNICA POCETAK Marjanović - FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

To nikada nije planirano, tvrdi Marjanović, te dodaje da radovi napreduju, a da time postaje sve jasnije koliko su poslednjih meseci Ðilas, Jovanović, Obradović i Bastać "brutalno obmanjivali građane i kako je politika Saveza za Srbiju bezidejna i destruktivna".

- Građani neće politiku čupanja saobraćajnih znakova, demoliranja gradilišta i zaustavljanja radova na uređenju Beograda. Neće da podrže Ðilasa koji bi ponovo da se dočepa gradske kase - kaže Marjanović i tvrdi da o tome najbolje svedoči potpuni krah njihovog poslednjeg opozicionog okupljanja u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    3. jun 2019 | 17:12

    Opet ova zuta banda laje

  • Vla

    3. jun 2019 | 18:18

    Ovi zuti poceli I duhove da vidjaju, samo oni I bolesni glasaju za njih

  • Ljubiša

    3. jun 2019 | 21:20

    A pošteni i fer izbori su po vama da na izbore učestvuje samo SzS?Pa,teško da bi i tada prešli cenzus.Vi ste pisali ovaj izborni zakon i šta vam sad nije jasno?😝😝😝

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA