"Mahali su mi, mahao i ja njima, pitao da li žele nešto da pojedu": Vučić opisao susret sa učesnicima protesta u "Slobodnoj zoni" (FOTO)

 
  • 67

Što se tiče najave da će organizovati u šatoru koji su postavili konferencije za štampu, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazeći jutros na posao, na ulazu u zgradu Predsedništva Srbije prošao je pored građana koji se, u okviru "Slobodne zone" od juče nalaze ispred zgrade Predsedništva u Pionirskom parku.

On im se javio i mahnuo, a onda produžio ka svom kabinetu.

- Oni su meni mahali, ja njima mahao, pitao ih momci hoćete li nešto da pojedete... - ispričao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić opisavši jutrošnji susret sa učesnicima protesta prilikom dolaska na posao u Predsedništvo.

Printscreen

Preneo je da je da su posle, zbog toga, došli njihovi šefovi Obradović ili Kiprijanović koji su počeli da viču.

Što se tiče najave da će organizovati u šatoru koji su postavili konferencije za štampu, Vučić je rekao da su to njihove stranke radile i ranije.

- Misle da će tako da vrše pritisak na mene. Svaki dan ću im mahnuti kada dolazim na posao - najavio je on.

Ukazao je da je zamolio ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da im oslobodi sav prostor u parku.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Trebalo je deca da se igraju juče i danas na tom prostoru, da policajci dovedu službene pse, konje, da se igraju sa decom, donesu posebne sprave za penjanje. Valjda će jednom da prekinutu sa šatorovanjem da deca mogu da se igraju - kazao je Vučić.

Istakao je da pogrešno misle mnogi da je u politici važna tehnika.

- Nije važna tehnika, već sadržaj, šta je to što ljudima nudite - plan i program, a ne nešto drugo. Od njih nisam čuo nikakav plan i program - podvukao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Jubilarni 40. Beogradski džez festival otvorio Big bend RTS-a vođen Alanom Brodbentom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA