Urnebesan status poslanice POKS-a zapalio Tviter, svi se pitaju šta je htela da kaže: "Vi plaćajte sve a za mlade i penzipnete nema" (FOTO)

 
 ≫ 
  • 6

Ugledna doktorka i redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, podelila je sa pratiocima na Tviteru fotografiju nastalu posle konferencije u parlamentu, uz nerazumljivu poruku,

Profesorka Nada Kostić, narodna poslanica Pokreta obnove kraljevine Srbije, koji je deo poslaničkog kluba Srpske napredne stranke, napisala je status na Tviteru koji je izazvao lavinu komentara i polemiku među korisnicima ove društvene mreže.

Ugledna doktorka i redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, podelila je sa pratiocima na Tviteru fotografiju nastalu posle konferencije u parlamentu, uz nerazumljivu poruku, pa su tviteraši mogli samo da nagađaju šta je narodna poslanica želela da poruči.

- Kafa posle konferemcije u parlamentu.resavska skola.prava manja.szeajka nema.izbora nems .direktor je bog a vi plaćajte sve.drzavni lekari neće imati vremena zs vas jer dele vizitkarte i popunjavaju privatni sektor za 4 platu a za mlade i penzipnete nema - stoji u objavi.

Neki su komentarisala da je gospođa "malo popila", pa nije mogla da pogodi slova iako se na fotografiji uz status vidi se da profesorka pije kafu.

Bilo je i onih kojima je "trebao prevod", dok su neki "čekali titl" kako bi shvatili šta je doktorka i poslanica želela da napiše.

VIDEO: Najpoznatijem deki na Instagramu se sigurno ne bi dogdio ovakav blam, iako ima 72 godine

(Telegraf.rs)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA