Vučić posećuje Pčinjski okrug na početku kampanje "Budućnost Srbije": Kreće od ovih gradova i opština na jugu Srbije

 
  • 43

Ovu lokaciju je odabrao jer se tu inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali i gde će raditi na izgradnji jeftinih stanova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra i u petak, 7. i 8. februara, Pčinjski okrug, čime će započeti kamapanju "Budućnost Srbije".

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Vučić je pre nekoliko dana najavio da će u četvrtak početi kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Tada je rekao da će krenuti upravo od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali i gde će raditi na izgradnji jeftinih stanova.

Očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šat ih tišti, da pokažemo koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su koatrastrofalnom stanju bili.

Predsednik je juče promovisao početak kampanje "Budućnost Srbije" na novom Instagram nalogu, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije..

- Grdelica - Koridor 10, Jumko - radnici, Vladičin Han - dve fabrike, Trgovište - Simpo, Bujanovac - razgovor sa građanima - to je pet tačaka plana koji predsednik Srbije predstavio saradnicima.

Na nalogu http://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/ moći će da se vide sve slike iz kampanje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubisa

    6. februar 2019 | 14:42

    Predsednice dodji u moje selo da vidis sta je uradjeno, vodovod zapocet pre cetri god a nije zavrsen jos nam isekli telefonski kabal a niko nije ga do sada popravio asfaltni putevi puni rupa niko ih ne popravlja dodji u opstinu svilajnac pa se uveri u sve ovo...

  • bobi

    6. februar 2019 | 16:52

    Zar opet putujuci cirkus?

  • Kristina

    6. februar 2019 | 13:42

    Predsednice dobro nam dosao u Vranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA