Ludak ubio prvog na kog je naleteo, bolje da je šetao subotom: Maršićaninov tvit o ubistvu na Zvezdari razbesneo korisnike društvenih mreža

Političar i član Demokratske stranke srbije, jutros je mnoge šokirao svojom objavom na Tviteru

  • 8
Nedjeljko Đurović, Dragan Marsicanin Printskrin: vimeo.com/GEM Televizija, Nedjeljko Đurović/Facebook

Dragan Marišćanin, političar i član Demokratske stranke Srbije, jutros je mnoge šokirao svojom objavom na Tviteru kada je komentarisao ubistvo Miloša Mileusnića kog je na Zvezdari nožem ubio Neđeljko Đurović.

Đurović je policiji , prilikom prvog saslušanja, rekao da je "shvatio da je njegov život bezvredan, zato rešio nekog da ubije", što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama, a jedan od njih je bio i tvit Dragana Maršićanina.

Ludak "nezadovoljan životom" ubio prvog na koga je naleteo na ulici... Što li nije šetao subotom - da se smiri - napisao je.

Mnogi su njegovu poruku povezali sa protestima koji se širom zemlje održavaju svake subote, a jedan od komentara bio je:

- Ispade da je čovjek trebao izaći u subotu da ubije demonstranta?

Bilo je i onih koji su njegove reči ocenili kao uvredljive i bez osećanja za tragično stradanje momka. Neki su političara nazivali "ludakom", dok su mu objašnjavali da je ubica teško bolestan.

Političar je u par navrata pokušao da ublaži reči, sa nekima se raspravljao, ispravljao im gramatičke greške i rekao im da misle šta god hoće.

Svoj stav, međutim, nije dalje razjasnio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    31. januar 2019 | 14:26

    Pogledajte samo njegovo lice... Ovde ne treba biti nikakav psihijatar, ili psihoanaliticar, da vidi i shvati da je ovo čudovište, rođeni ubica. Što ne razumem, i nikada neću razumeti, što mnoge žene, ponekada i vrlo lepe, baš se zaljubljuju u ovakve ubice. Svetska statistika dokazuje, da se baš lepe žene lako zaljubljuju u te "opasne momke". Pitam se samo, ko je ovde luđi?

  • Jana

    31. januar 2019 | 13:53

    Sa 15000 hiljada kupljenih diploma ko ocekuje od politicara pamet!?Pametni zacutali ,bagra se nakrala a ulicom manijaci setaju....

  • Др

    31. januar 2019 | 15:09

    Немојте се чудити! Ни отац му не изгледа боље!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA