"Jor opijon end venišn komišn":"Tarzan ingliš" srpske poslanice u Savetu Evrope zapalio društvene mreže (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 9

Njen govor je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama koje su se usijale od komentara, ali ne zbog samog sadržaja, već zbog "čudnog" engleskog jezika kojim je srpska poslanica govorila

Članica Stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Dubravka Filipovski učestvovala je u Strazburu u debati o slobodi medija, gde je učesnicima govorila o Zakonu o medijima u Srbiji, koji je usvojen, u skladu sa mišljenjem Evropske i Venecijanske komisije.

Njen govor, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama koje su se usijale od komentara, ali ne zbog samog sadržaja, već zbog "čudnog" engleskog jezika kojim je srpska poslanica govorila, pa je jedna tviterašica ovo ocenila kao "Tarzan ingliš".

Foto: Printscreen

- Engleski po Vuku, cirilicom - napisao je jedan od tviteraša, a bilo je i onih koji "nisu razumeli" šta je poslanica govorila.

Foto: Printscreen

- Ako može prevod na engleski. Hvala unapred - jedan je od komentara.

Srpska poslanica je, pored o izrade nove medijske strategije, u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope govorila i o slobodi govora u medijima u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    24. januar 2019 | 00:23

    Ovo je velika bruka za vladu Srbije da Dubravka Filipovski u ime vlade Srbije je na visokoj medjunarodnoj pozicijii bez adekvatnog znanje Engleskog jezika koji je jako potreban Za njen posao je nuzno imati tecno znanje Engleskog i diplomu Engleskog polozeni Business English . Ne zelim nikoga vredjati ali ovo sto Dubravka Filipovski u 5 razredu osnovne skole bi dete daleko bolje citalo i izgovaralo Engleski. Da je vlada Srbije smesta zameni sa te pozicije osobom koja ima obrazovanje Business English da nebruka vladu Srbije i Srbiju !

  • Мића

    24. januar 2019 | 06:11

    Ова енглески у основној није учила!Како је бре није срамота?!У ствари каква је земља,није ни чудно да на оваквим местима буду овакве полиглоте😂

  • Dragoljub

    24. januar 2019 | 09:24

    Kad botovi govore, svi zaćute...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA