STRANKA ZA BIH: Stefanoviću, RS nije država!

 
  • 0

Predsednik Skupštine Nebojša Stefanović na sastanku s kolegom iz Republike Srpske rekao da saradnja dve države mora da bude snažnija, što je izazvalo reakciju u BiH

Stranka za BiH, reagujući na izjavu predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića, objavila je saopštenje u kome ga podseća da je RS entitet u BiH, a ne država.

Stefanović se juče sastao s predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Igorom Radojičićem, a posle tog susreta je rekao "da saradnja u ekonomskoj sferi dve države treba da bude mnogo snažnija".

- Stranka za Bosnu i Hercegovinu podseća Nebojšu Stefanovića, kao i njegovog gosta Igora Radojičića, da je RS samo entitet, a Bosna i Hercegovina država koja je nastajala i opstajala stotinama godina te uvek imala snage da se odupre projektima brisanja sa političke karte sveta zahvaljujući pre svega onima kojima je BiH jedina domovina - naodi se u saopštenju Stranke za BiH, koje je preneo bosanski portal Klix.ba.

(A. T. / Izvor: Klix.ba)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA