Da li će Tomin sin biti smenjen sa mesta gradonačelnika Kragujevca?

 
  • 2

Evo šta o navodima medija kaže prvi operativac SNS Darko Glišić

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, inače stariji sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ostaje na toj funkciji, a to što ga mediji u nekoliko navrata smenjuju su gluposti i to "nije tema, niti će biti", rekao je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić koji je sinoć prisustvovao sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Zoran Radojičić biće novi gradonačelnik Beograda: Svestan sam da mi predstoji odgovoran i težak zadatak (FOTO)

- To su gluposti, nikada to niste čuli ni od koga iz Srpske napredne stranke. To je bila pusta želja nekih medija, koji iz nekog razloga žele da Radomira Nikolića stave na tu neku listu o kojoj mi nikada javno nismo govorili, niti ćemo javno govoriti, dok unutar stranke ne donesemo neke odluke. Pa nećemo čak ni tad, nego će ljudi znati da je neko u nekoj sredini smenjen, ili da je neko u nekoj sredini poneo teret sankcije zbog nečeg lošeg što je uradio. Svakako to nije Kragujevac - rekao je Glišić.

On je ocenio da su priče o smenjivanju čelnika Kragujevca "lupetanje" od strane onih koji hoće da dignu tiraž svojih novina.

Darko Glišić - Foto: Milena Đorđević

U izjavi za Televiziju Kragujevac Glišić je rekao da je pročitao Nikolićev izveštaja o radu kao čelnika grada Kragujevca i da je on sadržajan i da dobro objedinjuje realnu sliku stanja u lokalnoj samoupravi.

- Razgovaraćemo još o tom izveštaju šta može da se popravi, da bude bolje, svakako da je bolje nego što je bilo, a to jesu koraci koji idu napred i tu nema dileme - rekao je Glišić.

Dodao je da ima prostora za razgovor o stranačkoj organizaciji u Kragujevcu da se "dotegnu šrafovi", kako bi funkcionisalo bolje.

VIDEO: Glišić za Telegraf.rs o stanju u SNS

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    5. jun 2018 | 12:48

    Nece ga smeniti, to je obicna glupost, mediji mu prave los marketing.

  • Lucifer 1.

    5. jun 2018 | 15:30

    Politika je čudo,zašto nekoga smeniti ako radi po zakonu i kako treba,neka mediji i ostali zaborave na tu svoju politiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA