Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mandušić
Ovi Hrvati su jadniji nego što sam mislio.Vučiću svaka čast,razbio ih je.
Obilic
Lepo bas lepo
Nedim
Dobro je da stvari kreću na bolje radi obe države.Što se tiče tog Srpskog gostoprimstva uočio sam da je ono otprilike ovako:Prilikom ulaska ide prvo pogača i so,zatim sledi slatko,voda pa čašica rakije.Pred jelo se služi koja gibanica,sir ,kajmak,bolja kobasica i pršuta.Sledi jagnjeće i praseće pečenje uz razne dodatkei variva.Naravno sve se zaliva sa belim i crnim vinom.Salate su obavezne,zelena,šopska,pečene paprike,kupus.....Za sletko baklave ,tufahije,žito može torta i kafa.Posle ovoga zaista nema potrebe za roštiljem