Koalicija oko DS predala listu "Da oslobodimo Beograd" (FOTO)

 
  • 80

Na listi se nalazi preko 30 profesora univerziteta, doktora nauka, penzionisanih generala i admirala Vojske Srbije i drugih ličnosti

Koalicija okupljena oko Demokratske stranke, koju čine Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija - Zeleni, predala je listu za predstojeće izbore u Beogradu.

Radikali predali listu odbornika za Beograd (FOTO)

Sinoć predata zajednička lista nosi naziv "Da oslobodimo Beograd", a prva na listi je prof. dr Vesna Rakić-Vodinelić.

Drugi je Marko Ðurišić, a pod rednim brojem tri nalazi se predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, koji je i kandidat ove liste za gradonačelnika Beograda.

Na listi se nalazi preko 30 profesora univerziteta, doktora nauka, penzionisanih generala i admirala Vojske Srbije i drugih ličnosti, poput profesora Žarka Trebješanina, penzionisanog visokog oficira Vojske Srbije Srete Malinovića, bivšeg sudije Ustavnog suda prof. dr Zorana Ivoševića i balerine ansambla Narodnog pozorišta Bojane Leko.

Foto: Tanjug/DS

Na listi su i visoki funkcioneri, narodni poslanici i članovi DS poput Balše Božovića, Nataše Vučković i prof. dr Ivana Vujačića

Funkcioneri Nove stranke dr Mira Petrović, dr Aris Movsesijan i Aleksandar Stanković, kao i članovi predsedništva SDS Aleksandar Ivanović i Konstantin Samofalov, takođe su na listi.

Prilikom predaje liste, Balša Božović, predsednik beogradskih demokrata, izjavio je da će ovo biti lista koja će vratiti nadu Beograđanima.

Foto: Tanjug/DS

On je rekao da će lista okupljena oko DS zaustaviti korupciju u Beogradu i sprečiti otimanje gradskih resursa, od kojih se, kako je naveo, bogati nekolicina dok je većina sve siromašnija.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    17. januar 2018 | 14:08

    NEMOJTE NAS VI OSLOBADJATI.

  • Jovana

    17. januar 2018 | 13:59

    Od čega dragi moji "Žuti" da ga oslobodite, bolje da vam je parola "Da zarobimo i opljačkamo Beograd"!

  • vera

    17. januar 2018 | 12:35

    Zuta lista ce proci al ispod cenzusa jer Beogradjane prevariti nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA