Za unutrašnji dijalog o Kosovu NE POSTOJE rokovi, ali evo KADA POČINJU RAZGOVORI

 
  • 57

Razgovaraćemo u svim mestima gde može da se razgovara, jer nam u dobroj meri od toga zavisi budućnost, kazao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da za unutrašnji dijalog o Kosovu, čiji je on inicijator, ne postoje rokovi, ali da će u septembu početi razgovori unutar svih sektora.

Sam sam skinuo svoje slike, ali nisu vam smetale Tadićeve: Vučić o Vulinovom nalogu

Na redu zapadna Srbija: Predsednik Vučić otvorio Sajam šljiva u Osečini i najavio nova ulaganja

- Nemamo mi rokove, niko nam ih ne postavlja, osim rokova koji se tiču naše budućnosti... Ne moramo mi ništa i najverovatnije nećemo ništa da sprovedemo zato što se plašimo sebe, zato što se plašimo budućnosti i zato što se plašimo relističnog i racionalnog pristupa - rekao je Vučić novinarima u Osečini.

On je rekao da ne može da precizira od kojeg tačnog datuma, ali da će tokom septembra početi razgovori u različitim segmentima, od civilnog sektora, preko naučnih institucija i parlamenta.

Foto: Tanja Valič

- Razgovaraćemo u svim mestima gde može da se razgovara, jer nam u dobroj meri od toga zavisi budućnost - kazao je Vučić.

On je dodao da apsolutni konsenzus ne može da se postigne, ali da bi ako se postigne saglasnost, u većini ključnih stvari to moglo da dovede i do konkretnog predloga.

Vučić je istakao i da nema bojazni za ekonomnsku budućnost Srbije, jer, kakao je naveo, postoje bolje polazne osnove od zemalja u regionu.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    25. avgust 2017 | 21:50

    Slava svim palim borcima koji su svoje zivote dali da sacuvaju kosovo i metohiju .da li su uzalud polozili svoje zivote? Koliko je nevinih ljudi bespomocne dece i starih nastradalo tada . Zbog njih NE DAM SVETU SRPSKU ZEMLJU.....NIKADA ...A MOZDA NI TADA.

  • maja

    25. avgust 2017 | 21:44

    Srbija od Kosova ne odustaje.

  • Luka

    26. avgust 2017 | 00:52

    Konacno je neko odlucio da resi kljucno pitanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA