Naprednjak preti SPS-u zbog Novog Sada!

 
  • 0

- Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS ili ćete u Vladi Srbije imati silne probleme - zapretio funkcioner SNS-a Đorđe Višekruna socijalistima preko svog Fejsbuk profila

Funkcioner SNS Đorđe Višekruna zapretio je na svom Fejsbuk profilu SPS-u da će snositi posledice ukoliko ne izađe iz gradske vlasti s demokratama u Novom Sadu!

- Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u Vladi Srbije imati silne probleme - naveo je on na  Fejsbuku.

On je poručio SPS-u da se "ne zavitlava" i da ne "ponižava" naprednjake time što traži od njih da prvo dokažu da postoji sigurna većina, kako bi izašli iz aktuelne novosadske vlasti.

- Prvo vi izađite iz vlasti, pa će se neka druga većina veoma lako formirati. Ne možete da sedite na dve stolice -  poručio je Višekruna.

Novosadski odbor SNS pozvao je gradske odbore SPS-a i SPO-a na razgovor o mogućnosti formiranja nove vladajuće koalicije u Novom Sadu.

U Novom Sadu na vlasti je koalicija Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i SPS-a, a već danima traju spekulacije o mogućnostima smene aktuelne gradske vlasti i formiranja nove.

Osnov nove vlasti činili bi naprednjaci i socijalisti, ako SPS napusti sadašnju koaliciju.

(I. M. / Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA