Toma i Dragica Nikolić videli kraljicu Elizabetu

 
  • 0

Predsednik je došao sa suprugom, a na prijemu kod kraljice okupilo se skoro 100 svetskih lidera

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovao je prijemu koji je uoči svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Londonu priredila kraljica Elizabeta II.

Nikolić je na prijem došao sa suprugom Dragicom, a osim predsednika Srbije, kod kraljice se okupilo skoro 100 svetskih lidera.

Predsednik Srbije je ranije juče u opuštenoj, sportskoj garderobi obišao glavni grad Velike Britanije London, brodom se provozao Temzom, a novinarima je kasnije rekao da je sve vreme mislio o Beogradu.

Prva dama Srbije Dragica Nikolić je svoj boravak u Londonu podredila muževljevim obavezama u britanskoj prestonici.

- Najviše mi se svidelo to što se grad okrenuo reci, što s Beogradom nije slučaj. Toliko je lepo osmišljen sav sadržaj, pomalo me podseća na Veneciju. Nažalost, neću imati vremena za neke veće obilaske, pošto sam videla koliko nam je zgusnut program. Razgledanje ćemo morati da odložimo za drugi put. Nudili su mi odlazak u šoping, ali ja sam došla na Olimpijske igre, uopšte me ne zanima kupovina - kaže prva dama Srbije.

Inače, ona nam je otkrila i da je sama i te kako imala veze sa sportom.

- Ja sam bivši sportista, jedva čekam da počnu takmičenja. Trenirala sam košarku u svoje vreme, ali davno je to bilo. Nažalost, košarkaški mečevi nam nisu u programu, pošto nema naših timova. Mislim da ćemo biti na streljaštvu, vaterpolu i ženskoj odbojci.

(I. M. / Tanjug / Kurir)

 

 

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA