SNS: Kontramitingaši napadali simpatizere naprednjaka

 
  • 38

Grupa nasilnika, predvođena apsolutnim isfrustriranim gubitnicima na izborima, nije se udostojila ni danas da propusti priliku da pokaže građanima Srbije da su najveća sramota koja je ikada zadesila Srbiju - piše u saopštenju SNS

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su kontramitingaši, okupljeni oko apsolutnih gubitnika na proteklim izborima, danas fizički napadali pristalice i simpatizere Srpske napredne stranke na više lokacija u Beogradu, a da je u blizini Brankovog mosta i u podzemnom prolazu kod Terazijske česme, intervenisala i policija.

Vučić mahnuo za Nikolićem: Kako je NOVI ispratio BIVŠEG predsednika sa Andrićevog venca (FOTO)

Kako američke agencije vide Aleksandra Vučića?

- Jankovićevi, Šutanovčevi, Živkovićevi, Radulovićevi, Jeremićevi i Obradovićevi kontramitingaši i siledžije, u dirigovanim akcijama, napali su danas, na više mesta u Beogradu, pristalice Srpske napredne stranke koje su dolazile iz različitih pravaca na jedini uredno prijavljen skup ispred Skupštine Srbije - navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka ocenjuje da je posebno sramno što je grupa huligana fizički nasrtala čak i na starije žene, uzvikivajući najpogrdnije psovke i uvrede.

- Grupa nasilnika, predvođena apsolutnim isfrustriranim gubitnicima na izborima, nije se udostojila ni danas da propusti priliku da pokaže građanima Srbije da su najveća sramota koja je ikada zadesila Srbiju - zaključuje u saopštenju SNS.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. maj 2017 | 19:01

    Danas su u Beogradu,pristalice Sase Jankovica bile rasporedjene po celom gradu,i stalno su provicirali i dobacivali.Organizovano.

  • Alibaba

    31. maj 2017 | 23:27

    Šta očekivati od opozicije, koja ne može da prihvati ni dostojanstveno debakl, a o ponašanju njihovom da i ne govorimo, više je apsurdno!

  • Kole

    31. maj 2017 | 18:18

    Sosrosevci u akciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA