Da Albanci pokore Srbiju, TAJ FILM NIKO NEĆE MOĆI DA GLEDA: Vučić zagrmeo iz Pekinga

 
  • 19

Ja razumem i njihovu nervozu i zašto to moraju da ponavljaju svaki dan, razumem i da im se žuri, ali građani Srbije ne treba da brinu, neće oni da naprave nikakvu Veliku Albaniju. A ja da im pretim ne mogu, niti mi pada na pamet - istakao je premijer

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da građani Srbije ne treba da brinu zbog izjava Ramuša Haradinaja, jer, istakao je, neće biti nikakve Velike Albanije. On je, mimo toga, primetio da Haradinajeve izjave, poput najnovije da Vašington treba da reši stvari između Beograda i Prištine, ako Brisel ne može, vidi kao deo usaglašene politike čiji je Haradinaj "proteže".

ALBANSKI LOBISTA VOKER ponovo napao Srbiju

Jata ptica mogu da pobede i oluju: Vučić u Pekingu citirao Đinpinga (FOTO)

Vučić je u obraćanju novinarima u Pekingu, upitan da prokomentariše tu izjavu Haradinaja, rekao da je ne posmatra kao izjavu jednog od lidera na političkoj sceni Prištine.

- Rekao bih da je reč o usaglašenoj politici svih, samo su našli svog ''protežea'', Haradinaja, koji to treba da izgovara - rekao je Vučić.

On je dodao da očigledno postoje "određene ideje i planovi i prikriveno saglasje sa delom međunarodne zajednice".

Foto: gov.rs Foto: gov.rs

- Ja razumem i njihovu nervozu i zašto to moraju da ponavljaju svaki dan, razumem i da im se žuri, ali građani Srbije ne treba da brinu, neće oni da naprave nikakvu Veliku Albaniju. A ja da im pretim ne mogu, niti mi pada na pamet - istakao je premijer.

Kako je rekao, Albanci su ozbiljan narod koji on nikada nije potcenjivao.

- Nikada nisam potcenjivao Albance, reč je o ozbiljnom narodu, koji moramo da poštujemo. Ali, da oni pokore Srbe, pokore Srbiju, ponize Srbiju, unište Srbiju, taj film niko neće moći da gleda, pa ni oni - zaključio je Vučić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    15. maj 2017 | 16:04

    Do juce smo govorili da je Kosovo nase,sada izjavama nasih zvanicnika da nema nista od velike Albanije proizilazi da se Kosovo podrazumeva da vise nije nase...tuzno.

  • Daki

    15. maj 2017 | 20:48

    Mislim da je, braco Srbi, vreme da postanemo jedinstveni. Ne mislim da ratujemo već da mislimo isto. Srbija je naša otadzbina!

  • Naki

    15. maj 2017 | 16:38

    Vučiću, ti jedini uživaš poverenje izmučenom narodu. Bogu hvala da te imamo. Živeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA