DSS: Ismevanje zvanične državne politike

"Kroacija samit" je skup koji je Srbija bojkotovala zbog učešća albanskih separatista i zato je Tadić svojim učešćem ismejao zvaničnu politiku iza koje je do juče stajao, kaže portparol DSS

  • 1

Odlazak lidera DS Borisa Tadića u Dubrovnik i učešće na "Kroacija samitu" predstavlja "ismevanje zvanične državne politike", smatra portparol DSS Petar Petković.

On je danas istakao da je "Kroacija samit" skup koji je Srbija bojkotovala zbog učešća "albanskih separatista" i dodao da je Tadić svojim učešćem ismejao zvaničnu politiku iza koje je "do juče stajao".

- To što se rukovao s Tačijem predstavlja bruku i najgori vid poniženja na koji može da spadne jedan srpski poilitičar - rekao je Petković.

On je podsetio da se sve to dešavalo na dan kada su dve osobe ubijene na Kosovu i Metohiji, dodajući da Tači nije samo "ubijao nevine Srbe, već da je direktno odgovoran za trgovinu ljudskim organima".

- Tadić dobro zna da je 2008, kada su separatisti proglasili takozvanu nezavisnu državu Kosovo, MUP Srbije protiv Tačija podneo krivičnu prijavu - podsetio je Petković.

On je naveo da rukovanje Tadića i Tačija ne predstavlja nikakav vid pristojnosti, kako je objasnio lider DS, i dodao da je Tadić, s obzirom na to da je četiri godine odbijao da se sretne sa Tačijem, pokazao "pravo licemerstvo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    9. jul 2012 | 15:54

    Pa sto ne podnesete TUZBU pa da bude osudjen javno pa makar to bio i kucni savet!? Ovako samo balezgate i balezgate uzivajuci na grbaci naroda koji vas finansira da mu krv pijete. Mnogi se pitaju i prizeljkuju da neko ubije Tadica .... ali nije Tadic kriv vec bas VI koji sve to vidite i cuteci mumlate samo da dignete neku prasinu pa makar i vama samima isla u oci. Vas bi trebalo poslati kod Djindjica na put jer ne radite svoj posao i vece ste stetocine za Srbiju od Tadica i cele njegove bande. Sto ne izvedete narod na ulicu .... necete jer vam ne odgovara. Kostunica zajedno s vama svima palamudi i recituje kojekakve mudrosti a imao je sansu da sve okrene kako govorite za boljitak Srbije! Dvadeset godina na celu neke partije i da ne napravi neki pomak ili uspeh u korist Srbije je sramota. Dvadeset godina Kostunica palamudi i gusi ponekog ko bi hteo da pogura i bori se za Srbiju ... Barabe ste vi iz Kostunicinog tabora s njim na celu. Micite se vise jednom da neko drugi proba kad vi niste u stanju niti hocete !!Vi ste Srbiju ismejali nebrojeno puta ...!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA