Šešelj nije pustio suzu za Martinovićem

 
  • 6

Njegov stav je da je bolje da svi koji su u SRS bili iz interesa, zarad poslaničkog mandata ili neke druge funkcije, odu iz stranke, kaže Nemanja Šarović

Funkcioner Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović rekao je da lider te stranke Vojislav Šešelj, koji se nalazi u Haškom tribunalu, "nije nimalo žalio" za odlaskom Aleksandra Martinovića u SNS i dodao da je "sada svima jasno zašto je SRS usred kampanje menjala predsedničkog kandidata".

Šarović je rekao da su i oni u stranci i Šešelj znali da je Martinović imao kontakte s naprednjacima i da je samo bilo pitanje kada će se to i formalno desiti.

- Šešelj nije nimalo žalio za Martinovićem. Njegov stav je da je bolje da svi koji su u SRS bili iz interesa, zarad poslaničkog mandata ili neke druge funkcije, odu iz stranke -  rekao je Šarović, koji se juče vratio iz Haga.

Objašnjavajući to što je SRS u kampanji za predsedničke izbore prvo izašla s Martinovićem kao kandidatom, a potom s Jadrankom Šešelj, Šarović je rekao da ukoliko građanima to do sada nije bilo jasno sada će svima biti.

- Niko ozbiljan u Srbiji ko se bavi politikom sigurno ne misli da je do tog prelaska došlo u poslednjih nekoliko dana - naveo je Šarović i ponovio da je Martinović svoju političku karijeru izgradio na kritici Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

Šarović je govoreći o poseti Šešelju u Hagu rekao da lider radikala i dalje oseća zdravstvene tegobe, koje su posledica dugogodišnjeg boravka u pritvorskoj jedinici.

- Zahtevamo da presuda bude izrečena što pre - rekao je Šarović i dodao da postoji bojazan da će prvostepena presuda biti izrečena tek marta 2013. kada je krajnji rok, a drugostepena 2015. godine.

(I. M. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    5. jul 2012 | 15:24

    Ja da sam na celu neke stranke te prodane duse koje idu iz stranke u stranku nikad ne bi primio jer ce sutra i vas da napuste.To vazi i za drukare-pevaljke.Da sam direktor odma bi pred svima reko ovaj je drukara

  • Beograđanka

    5. jul 2012 | 21:00

    Pa ta sns sranka je i napravljena od otpadaka, preletača i ološa , šta je tu za iznenađivanje ?

  • 777

    5. jul 2012 | 19:10

    Raspadaju se kradikali pod dinastijom seselj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA