Vulin: Vučić će biti naš Eliot Nes!

 
  • 3

- Vučić je jedini političar tog formata koji ne duguje nijednom tajkunu, koji iza sebe nema ama baš nijednu aferu, nijednu sumnju, nijedno sumnjivo poznanstvo - kaže Aleksandar Vulin

Ako se ne ispune naša predizborna obećanja, ako Aleksandar Vučić ne bude učestvovao u vlasti i ako ne bude raspolagao ingerencijama da sprovede ono što smo obećali građanima,  mi nećemo podržati tu Vladu niti ćemo učestvovati u skupštinskoj većini, kaže koalicioni partner SNS Aleksandar Vulin.

- To su, pre svega, borba protiv korupcije i kriminala, revizija privatizacija, kao i očuvanje KiM u okviru našeg ustavno-pravnog poretka. Pitate me zašto Vučić. Pa, zato što on jedini u ovoj Vladi može da bude srpski Eliot Nes. Vučić je jedini političar tog formata koji ne duguje nijednom tajkunu, koji iza sebe nema ama baš nijednu aferu, nijednu sumnju, nijedno sumnjivo poznanstvo - kazao je Vulin.

On je kazao da su u dosadašnjim pregovorima socijalisti tražili "apsolutno sve - BIA, MUP, Vojsku, Pravdu..." Tako da ukoliko apetiti koalicionih partnera budu preveliki, postoji mogućnost prekida sporazuma.

- Ući u vlast po svaku cenu nije mudro, uostalom ne postoji primer da smo ušli u vlast samo zbog vlasti. Vučić je nedavno podneo ostavku u Skupštini Beograda i nije hteo da čeka nikakav politički preokret koji bi mu omogućio da postane gradonačelnik iako nije dobio izbore. Jednostavno je rekao da bi to bilo neprincipijelno i obojica smo otišli iz Skupštine. Ja sam 1998. napustio politiku jer nisam hteo da budem maska za bogataše, koji su vodili tadašnju levicu i postanem ono što nisam. U narednom periodu videće se kome je stalo do Srbije, a kome da dobije još neko ministarstvo. Znate, ova Vlada ne može da bude ideološka, ali može biti principijelna. A nama je Vučić garant da ova Vlada neće biti ni imunitetska, te neće biti zaštićenih.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    1. jul 2012 | 15:27

    Još nešto,za Tomu su glasali 99% Srbi a za ovog drugog i prijatelji i neprijatelji Srbije

  • max

    1. jul 2012 | 15:24

    Bravo,mislim i da vlada bez DSS nije ona koju narod želi naročito sa ovim Dinkićem.Za Tomu su glasali SNS,NS,DSS i veći deo SPS-PUPS-JS.Dakle to nije ova vlada koju Dačić pravi.

  • Cale

    1. jul 2012 | 13:53

    A hoces li ti da budes nas LENJIN? Jel to manjak specijalista za odredjene boljke u Srbiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA