Vučić: Postoje šanse da SNS formira vladu

 
  • 1

- Nisam neozbiljan čovek koji bi se igrao s takvim informacijama. Uvek dobro promislim i hladne glave izađem u javnost kada tako nešto kažem - ističe lider naprednjaka

Lider SNS-a Aleksandar Vučić smatra da će DS teško formirati novu vladu, kao i da ima šanse da vladu okupi upravo njegova stranka.

- Ako sam rekao da će DS teško fomirati vladu, nisam rekao da je to nemoguće, nego da je teško. To znači da mislim da postoje i nekakve šanse da SNS fomira vladu, a vi znate da je takve reči ne izgovaram lako - kazao je Vučić.

On nije želeo da precizira na osnovu čega to tvrdi, kao ni da li to znači da su naprednjaci postigli dogovor sa socijalistima.

- Ja ne mogu da govorim o svim detaljima i stvarima koje su nekima od nas poznate, pošto nisu rezultat nečeg zvaničnog, već neformalnih saznanja, ali ja nisam neozbiljan čovek koji bi se igrao s takvim informacijama. Uvek dobro promislim i hladne glave izađem u javnost kada tako nešto kažem - pojašnjava prvi čovek naprednjaka.

On navodi da misli da je ta informacija odnosno procena potpuno tačna. Vučić podseća da je on rekao da je Tomislav Nikolić pobedio na predsedničkim izborima i da to "ljudi znaju".

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA