Vučić: DS će teško formirati Vladu

 
  • 2

Aleksandar Vučić izjavio je da će Demokratska stranka teško formirati Vladu, kao i da velika koalicija sa demokratama zasad nije realno rešenje

Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Demokratska stranka teško formirati Vladu, kao i da velika koalicija sa demokratama zasad nije realno rešenje.

Vučić je za Radio Beograd rekao da sa predsednikom socijalista Ivicom Dačićem već duže ima ličnu i neformalnu komunikaciju, ali da SNS od SPS zvaničan odgovor za početak pregovora o novoj Vladi još nije dobio.

On je naveo da je SNS spreman da "široko" razgovara sa mogućim partnerima i da tom prilikom neće striktno insistirati na "stranačkom ključu", već da želi najbolje ljude u Vladi. "Ako svi zajedno budemo videli da Vlada može da donese rezultate, ući ćemo u nju, ako ne, u Vladu nećemo da ulazimo", rekao je lider SNS.

Vučić je naveo da velika koalicija sa demokratama zasad nije realno rešenje iako se "posredno može zaključiti da neke zapadne zemlje to priželjkuju".

- Neće lako DS formirati Vladu, bez obzira na to što liči kao da je završena stvar. Mislim da će oni tu Vladu teško formirati, ne kažem da je nemoguće - rekao je Vučić.

(Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    24. jun 2012 | 16:25

    nisam clan nijedne partije,nisam ni simpatizer SNP ni DS, ali ovaj Vucic toliko lupa gluposti da je svojim glupim komentarima antipatican svima u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA