SNS ime svog kandidata na predsedničkim izborima saopštava za dve nedelje

 
 ≫ 

Stefanović je rekao da vidi da postoje neki političari koji su nervozni zbog toga što ime kandidata SNS-a još nije objavljeno

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je da će ta stranka u naredne dve nedelje odlučiti ko će biti njen kandidat na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

>>> Preliminarne kvote kladionica za predsednika

Stefanović je u intervjuu za televiziju Pink rekao da vidi da postoje neki političari koji su nervozni zbog toga što ime kandidata SNS-a još nije objavljeno, ali je ocenio da za tom nervozom nema potrebe.

On je podsetio da je Srbija slobodna zemlja i da svako ima pravo da se kandiduje, ali da bi bilo zanimljivo videti odakle pojedinim kandidatima novac da vode intenzivnu kampanju za izbore koji još nisu raspisani.

- Ali ljudi znaju ko radi da oni žive bolje, a ko se bori da on živi bolje - rekao je Stefanović.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Izjava Stefanovića poklapa sa se nedavnom izjavom predsednika Srbije Tomislava Nikolića koji je rekao da se sa premijerom Aleksandrom Vučiće dogovorio da na Sretenje odnosno 15. februara saopšte ime kandidata. Ovaj praznik se pominjao i kao dan kada će izbori biti raspisani.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asid

    4. februar 2017 | 13:08

    Nema razloga za nervozu, Tomo će biti kandidat SNS-a na sledećim predsedničkim izborima i pobediće u prvom krugu sa podrškom više od pedeset posto izašlih birača na izbore!

  • dejana

    4. februar 2017 | 12:12

    Sns-ov kandidat pobeđuje na predsedničkim izborima.

  • senka

    4. februar 2017 | 13:15

    Ne treba zuriti ima vremena .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA