PREKO PARLAMENTA ŽELE DA NAPRAVE HAOS: Gojkovićeva upozorava

 
  • 70

Čini mi se kao da je neko dobro promislio, da je u stvari parlament idealno mesto za pojedine opozicionare da prave haos u državi, rekla je Gojković

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je očigledna namera pojedinih opozicionara da preko parlamenta naprave nešto što može da izazove veću političku krizu u Srbiji. Čini mi se kao da je neko dobro promislio, da li oni sami, da li im neko pomaže u promišljanju, da je u stvari parlament idealno mesto za pojedine opozicionare da prave haos u državi, rekla je Gojković u intervjuu Ekspresu.

Vređali, pretili, psovali mi mrtvog oca i majku: MARTINOVIĆ O INCIDENTU U SKUPŠTINI

Opozicija traži smenu Martinovića: Nije dao reč ni opoziciji, ni većini

Ocenivši da je Srbija jedina u regionu stabilna i politički i ekonomski, Gojković je navela da se ovde pokazalo da je vlada Aleksandra Vučića uspela da počne da menja Srbiju, što je, smatra ona, najvažnije.

- Možete da ga volite, možete da ga ne volite, ali morate da kažete da su tu rezultati. Mnogi svetski zvaničnici koji ne iskazuju naročitu ljubav prema Aleksandru Vučiću i prema srpskoj vladi kažu da Srbija ide u dobrom pravcu - primetila je Gojković.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Dodaje, međutim, da očigledno nekome smeta to što je Srbija stabilna, što nema problema da napravi većinu u parlamentu, što smo, dodaje, imali izbore, "što smo potvrdili poverenje, bez obzira na teške mere koje smo sprovodili, pre svega ekonomske".

- Očigledna je namera da se preko parlamenta napravi nešto što može da izazove veću političku krizu u Srbiji. Jer ako ovde ne možemo da donosimo zakone, onda ne možemo da donesemo dobre i prave stvari. Ne možemo da donesemo budžet, ne možemo da donesemo zakon o borbi protiv nasilja, ne možemo da uradimo još mnoge druge stvari koje se očekuju od parlamenta - zaključila Gojković.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    25. novembar 2016 | 14:54

    Opozcija je uvek imala za cilj da nanese štetu našoj zemlji i našem narodu.

  • loki

    25. novembar 2016 | 16:02

    Kriza u parlamentu je jedan od oprobanih američkih recepata za rušenje legalno izabrane vlasti, ali su izgleda nalogodavci svojim poltronima i devojčicama, naložili da na taj način sruše vlast. Međutim, svi zaboravljaju da tzv. opozicija i kada bi se cela ujedinila, što je u domenu nemogućeg, ne bi imala više od 20 %. Ameri, džaba bacate pare.

  • Maja

    25. novembar 2016 | 15:26

    Ni ne umeju nista drugo sem da prave haos i cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA