PRIJEM KOD RUSA Nikolić: Gde si ti, Miškoviću, dve godine te nisam video! (VIDEO/FOTO)

Novi predsednik Srbije najduže razgovorao s biznismenima Miloradom Miškovićem, Miodragom Kostićem i Branimirom Grujićem, proćaskao i sa Čedomirom Jovanović. Na ruski prijem nisu došli Boris Tadić i vrh DS-a, kao ni Ivica Dačić

  • 4

U ruskoj ambasadi u Beogradu održan je prijem povodom Nacionalnog dana Rusije, kome su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predstavnici političkog i javnog života Srbije.

Prijemu, koji je priredio ambasador Rusije Aleksandar Konuzin, pored predsednika Srbije prisustvovali su ministri u odlazećoj vladi, predstavnici svih većih političkih stranaka, diplomatskog kora, poslovnog sveta i medija.

Kada su se Nikolić i Konuzin približili grupi poslovnih ljudi, u kojoj su stajali i vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić i biznismen Branimir Grujić, ruski ambasador je na ruskom uzviknuo: "Tajkuni se skupili", na šta je predsednik Srbije odvratio sa osmehom: "Molim vas, prvo vi kod tajkuna".

Potom se čuje Nikolić koji kaže: "Uuuu, Mišković Miroslave, pa gde si ti… Dve godine te nisam video".

Potom su usledili susreti s pripadnicima diplomatskog kora, a predsednik Srbije je pokazao svoje znanje engleskog jezika.

Prijemu su prisustvovali i predsednik DSS-a Vojislav Koštunica i lider NS-a Velimir Ilić, koji su se srdačno pozdravili i izljubili. Koštunica je našao vremena da se na prijemu srdačno pozdravi i popriča s novoizabranim predsednikom Nikolićem. U pratnji Koštunice bili su i Aleksandar Nikitović i Dejan Mihajlov, a viđen je i novinar Milorad Vučelić.

Prijemu je prisustvovao i lider URS-a Mlađan Dinkić, kao i prvi čovek LDP-a Čedomir Jovanović, koji je kratko porazgovarao s novim predsednikom Srbije.

Na svečanost povodom Nacionalnog dana Rusije došli su i predsednik SPO-a Vuk Drašković, potpredsednica SPS-a Slavica Đukić-Dejanović, kao i ministar kulture Predrag Marković i ministar za KiM Goran Bogdanović. Među zvanicama se našao i princ Aleksandar Karađorđević.

Na prijemu nisu bili čelni ljudi iz DS-a - Boris Tadić, Dragan Đilas, kao ni ostali potpredsednici partije. Prijemu nije prisustvovao ni lider SPS-a Ivica Dačić, koji je u sredu otputovao u Moskvu.

(I. M./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    8. jun 2012 | 03:50

    Sve smo to vec videli. Ako je Rusija nasa perspektiva onda nije mogla da gleda i samo verbalno osudjuje napad NATO PAKTA 1999. Ukoliko je Zapad nasa perspektiva - trazimo zastitu, ili od Rusije. Neutralni vise ne mozemo biti. Kao ni loptica - zivoti naseg naroda koji placaju cenu nase neutralne politike. S a svima srdacno ali ne veruj nikome.Istovremeno bolje je saradjivati i sa crnim djavlom nego biti sam - neutralan.

  • zmaj

    8. jun 2012 | 09:57

    a di su Ivica i BoTa?

  • Marko

    9. jun 2012 | 14:57

    Sta Ceda ovde radi il postavlja spijunske kamere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA