Mihajlović: Srbija se neće vraćati u doba Šešelja

 
  • 37

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture smatra da Šešelj nema šanse kao predsednički kandidat, jer je Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno drugačija država

U SNS nije bilo razgovora o predsedničkom kandidatu, meni to niko nije ponudio, niti to očekujem, rekla je Zorana Mihajlović.

Mihajlović: Vučić će proceniti ko će biti predsednički kandidat, ali tek sledeće godine

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture smatra da je za predsedničkog kandidata presudna podrška premijera i predsednika SNS Aleksandra Vučića, a od ostalih članica koalicije očekuje da podrže kandidata naprednjaka.

- Ne znam šta više da kažem na to što me guraju za predsedničkog kandidata - rekla je Mihajlović, dodajući da joj to niko nije ponudio, niti to očekuje.

NIKOLIĆ SE OSVRNUO NA KRITIKE NAKON "NOT YET": Žele da stvore utisak da sam seljak i da je to nezamislivo i ponižavajuće! (VIDEO)

Ona je na komentare da se nije oglašavala oko mogućnosti da Saša Janković bude kandidat odgovorila da je jedina u SNS koja je do sada javno rekla da neće glasati za Jankovića ako se kandiduje za predsednika Srbije.

- Uvek ću podržati kandidata svoje stranke. Druge nisam čula na ovu temu - prokomentarisala je ona.

Dačić priznao da ne razmišlja o kandidaturi za predsednika Srbije!

Foto: Marko Todorović / Nenad Pavlović Foto: Marko Todorović / Nenad Pavlović

Na pitanje da li Vojislav Šešelj ima šanse da vodi državu, Mihajlović je odgovorila da je Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno drugačija, i da je to danas moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja.

Vučić: Ako pobedi kandidat opozicije, možda se povučem

- Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, do zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama? Šešelj nema šanse, zato napada sve koji ga prozovu da pogleda u kalendar ili ogledalo - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IGOR

    2. oktobar 2016 | 14:58

    Dosta više ti što prelećeš iz jedne strane u drugu , zarad interesa.. ne pametuj više. Šešelje je za tebe car...

  • milo

    2. oktobar 2016 | 15:15

    Ova žena nezna šta govori. Kad je to bilo njegovo doba,kad je on bio na vlasti (premijer,presednik) kako možeš tako lupati . Jaka stvar koće da bude presednik Srbije, kao da će nesto da promeni.

  • ☆☆☆

    2. oktobar 2016 | 15:50

    Hahahahahahahahaha.,kakava ironija..hahaha E neće,neće Vučić,Nikolić,Maja Gojković,Dačić...to su sve nova lica na na našoj političkoj sceni.Hahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA