Nikolić i Vučić neće uticati na REFERENDUM U SRPSKOJ! (FOTO)

 
 ≫ 

Srbija će bez obzira na određene razlike u viđenju situacije u regionu, uvek podržati srpski narod, građane Republike Srpske i njene institucije - stoji u saopštenju

Predsednik republike Srbije Tomislav Nikolić i predsednik vlade Aleksandar Vučić sastali su se danas u Beogradu sa predstavnicima političkog života Republike Srpske.

REFERENDUM U SRPSKOJ: Završen je NAJVAŽNIJI SASTANAK srpskih vladara u regionu! (FOTO) (VIDEO)

Nakon sastanka usaglašena je zajednička izjava predsednika i premijera republike Srbije u kojoj se kaže:

- Predsednik republike Srbije Tomislav Nikolić i predsednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas sa najznačajnijim predstavnicima političkog života Republike Srpske. Osnovna tema razgovora je bila očuvanje stabilnosti i mira u regionu. Predsednik i premijer istakli su da je politika Srbije poštovanje teritorijalnog integriteta BiH, kao i integriteta entiteta Republike Srpske. Predsednik i premijer osudili su organizovane napade koji iz pojedinih zemalja regiona stižu protiv Republike Srbije i srpskog naroda, kao i licemerno ćutanje i pravljenje lažnih simetrija i ravnoteža od strane značajnog dela međunarodne zajednice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nikoliić i Vučić nisu pružili podršku, ali ni na koji način nisu želeli da utiču na promenu političkih stavova legitimno izabranih političara u Republici Srpskoj povodom održavanja najavljenog referenduma.

Srbija će, bez obzira na određene razlike u viđenju situacije u regionu, uvek podržati srpski narod, građane Republike Srpske i njene institucije.

(Telegraf.rs)

Video: Blokiran put ka Donjoj Jablanici: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    1. septembar 2016 | 18:40

    Bravo tako i treba. Miletu neka se tata igra rata a Srbe neka ostavi na miru i u miru da živimo.

  • mArkoni

    1. septembar 2016 | 17:15

    Vreme je da nas narod izabere!

  • Srpska hercegovina

    1. septembar 2016 | 16:47

    SAMO BI ČEDA I NATAŠA BII PROTIV REFERENDUMA DA SE PITAJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA