≫ 

PUNA SKUPŠTINA POKEMONA: Pogledajte gde smo ih sve usnimili dok Vučić predstavljao ekspoze (FOTO) (VIDEO)

Dok je opozicija napuštala skupštinsku salu, gotovo istovremeno u nju su ušli POKEMONI. Osim sale, na Nidamina, Pinsira, Zubata i ostale Pikačuove drugare smo naletali i po hodnicima, holovima, ispred restorana

  • 10
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Činjenica je da su pokemoni osvojili svet, ali ko bi rekao da će osvojiti i Narodnu skupštinu Republike Srbije i to baš u trenutku dok mandatar Aleksandar Vučić predstavlja novu vladu. Verovali ili ne, dok je opozicija, na čelu s Pajtićem napuštala skupštinsku salu, gotovo istovremeno u nju su ušli pokemoni, ali smo osim sale u kojoj se nalaze poslanici i budući ministri na Nidamina, Pinsira, Zubata naletali i po hodnicima, holovima, ispred restorana.

Draško je skočio iz aviona iznad Beograda kako bi uhvatio POKEMONE, ali nije računao na ovu stvar!

Novinarka Telegrafa odlučila je da u pauzama tokom predstavljanja članova nove vlade prošeta hodnicima Skupštine i pogleda gde su se sakrili pokemoni i da li su, ne daj bože, napali nekog poslanika ili ministra.

Tako nas je već na ulazu u Skupštinu dočekao ljupki pokemon Nidamin, koji veoma podseća na zeca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nastavljajući svoju potragu za pokemonima, u holu Skupštine sačekalo nas je strašno stvorenje pod imenom Pinsir, koje se "okomilo" na obližnje novinare i kamermane, a tu je bio Spearow, pokemon koji veoma podseća na sokola.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pored ukusnih jela, poslanicima će društvo u skupštinskom restoranu praviti i pokemon Zubat, koji je podseća na slepog miša, a sigurni smo da će se njemu u restoranu, zbog pristupačnih cena uskoro pridružiti i Pikaču i kompanija.

Podsetimo, Pokemon Go je igrica koja koristeći augmentovanu realnost ohrabruje ljude da šetaju gradom i putem svog pametnog telefona, odnosno aplikacije i kamere, hvataju pokemone koji su “ubačeni” u stvarne lokacije. Dovoljno je pokrenuti aplikaciju i šetati se ulicama kako bi vam se u jednom trenutku na ekranu telefona stvorio pokemon kojeg bacanjem pokilopti hvatate i dodajete u svoju kolekciju.

Jedno je sigurno, naša novinarka se "navukla" na hvatanje pokemona i telefon nije ispuštala iz ruku, a nadamo se da se isti slučaj neće dogoditi poslanicima koji će svaki dan provoditi u zgradi koja je okupirana ovim malim napastima.

Pogledajte i video Telegrafovog lova na skupštinske pokemone:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA