Jerkov: Vojvoda Nikolić ide kod Putina da se upozna s tehnikama izborne krađe!

 
  • 2

Funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović kaže da je vreme da se Aleksandra Jerkov i LSV naviknu na da je Tomislav Nikolić demokratski izabran predsednik Srbije

Portparolka Lige socijademokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov na svom Tviter profilu napisala je da "vojvoda Tomislav Nikolić ide kod predsednika Rusije Vladimira Putina da bi se upoznao sa tehnikom izborne krađe".

"Vojvoda Tomislav Nikolić ide kod Putina da se upozna sa tehnikama izborne krađe, da bi mogao da rasvetli navodnu ovdašnju, kako je i obećao", napisala je kandidat LSV-a za gradonačelnika Novog Sada.

Funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović kaže za Telegraf.rs da je "svaki komentar na izjave Aleksandre Jerkov suvišan" i dodaje da je vreme da se navikne da je Tomislav Nikolić demokratski izabran predsednik Srbije.

- Mislim da bi ona trebalo već jednom da prestane sa svojim uvredljivim izjavama i govorom mržnje. Krajnje je vreme da Aleksandra Jerkov i LSV shvati da je Tomislav Nikolić izabran predsednik na demokratskim izborima, a samim tim je i njihov predsednik - kaže Stefanović.

On dodaje da će Nikolić biti predsednik svih građana Srbije, a ne partije i da će, ukoliko se Jerkov smatra građaninom ove zemlje, biti i njen predsednik.

(D. Zlojutro)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    24. maj 2012 | 15:07

    zao mi je sto ce odvajanje Vojvodine od Srbije,koje radite podmuklo,makar biti prekinuto ovih pet godina,a ako bude srece i kasnije vam nece biti dato mnogo prostora.Dosta se trgovalo Srbijom preko DS-e zbog njihove gramezljivosti za vlascu.Pogledajte sta drzite u N.Sadu sve institucije iz kojih lopate narodni novac.Vi ste organizovana partija za pljacku.

  • zox populi

    24. maj 2012 | 20:11

    odjebi olosu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA