Krkobabić: Odlučićemo samostalno, još nema pregovora

 
  • 0

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić tvrdi da ta partija još nije razgovarala o budućoj vladi ni sa jednom partijom, uključujići i svoje koalicione partnere SPS i JS, ali i naprednjake

Partija ujedinjenih penzionera Srbije do sada nije razgovarala o formiranju nove vlade ni sa jednom strankom, a sve odluke donosiće samostalno, izjavio je danas potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić.

- Odgovorno trvdim da još ni s kim nismo razgovarali o formiranju vlade, ni s postojećim koalicionim partnerima SPS-om i JS-om, ni s partnerima sa kojima smo činili širu koaliciju, ni sa SNS-om - rekao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, tema formiranja vlade još nije otvorena. Upitan da li PUPS može da izađe iz koalicije sa SPS-om i uđe u vladu sa SNS-om, Krkobabić je rekao da će ta stranka sve odluke donositi na stranačkim organima i samostalno, što, kako je rekao, ne isključuje dogovor sa SPS-om.

- To su pitanja na koja je nemoguće sada odgovoriti sa da ili ne, bitno je da razgovora o formiranju vlade za sada nije bilo. PUPS će, kad bude razgovarao, o tome obavestiti javnost - kazao je Krkobabić.

PUPS je na parlamentarnim izborima 6. maja nastupio u koaliciji sa SPS-om i JS koja je osvojila ukupno 44 mandata, od čega 12 mandata pripada PUPS-u.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA