PAJTIĆ PSOVAO U PARLAMENTU: Skandal u Skupštini, pogledajte šta je rekao šef poslaničke grupe DS (VIDEO)

 
  • 42

U žaru rasprave oko toga ko je bolje presedavao parlametnom, šef poslaničke grupe DS Bojan Pajtić je opsovao, a da pri tome nije isključio mikrofon

Nastavak sednice srpskog parlamenta gde bi trebao da se izabere predsednik i danas je obeležena burnim replikama i polemika između poslanika SNS i DS.

NASTAVAK SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: SNS šokirana Pajtićevim psovkama u parlamentu

U žaru rasprave oko toga ko je bolje presedavao parlametnom šef poslaničke grupe DS Bojan Pajtić je opsovao, a da pri tome nije isključio mikrofon.

Dok je objašnjavao tokom polemike sa naprednjacima Pajtić je verovatno zaboravio da isključi mirkofon kada se u uživom prenosu skupštine moglo čuti: "ajde u p.... materinu".

Srpska napredna stranka je šokirana, ali ne, kako navodi, i iznenađena, ponašanjem i vulgarnošću predsednika Demokratske stranke, Bojana Pajtića, koji je izgovorio psovke u parlamentu što se moglo čuti i u direktnom prenosu skupštinskog zasedanja.

- Pajtić je pokazao ponovo svoje pravo lice svim građanima Srbije, koji su imali prilike uživo još jednom da vide i čuju kako izgledaju kultura i demokratija u interpretaciji lažnog demokrate Bojana Pajtića - navodi se u saopštenju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Šef poslanika DS Bojan Pajtić izjavio je da nije istina da je tokom izlaganja opsovao u parlamentu, već da je "za sebe", posle izlaganja i mimo zvaničnog dela, fiziološki reagovao na optužbe da je od dece sa posebnim potrebama ukrao novac.

- Mislim da niko normalan i niko pri zdravom razumu ne bio ostao hladnokrvan kada se ponavlja tako užasna i odvratna optužba da je ukrao od dece sa posebnim potrebama i ni od koga se to ne može očekivati - rekao je Pajtić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hiljadu dinara

    6. jun 2016 | 18:59

    Ne vidim razloga zašto se bunite zbog ovakvih seljaka,kad dodju izbori svi trčite ko muve na g...a,a onda kad ima date plate,fotelje,onda se bunite,pa nisu sami sebe izabrali vi ste ih doveli tu

  • KUME NEMOJ TAKO

    6. jun 2016 | 21:45

    Sta su sve IZGOVARALI NEKADA KUMOVI ovo nije nista!A TEK JE POCETAK SKUPSTINSKE FARME!

  • Drekavac

    6. jun 2016 | 18:33

    Svi sokirani, takve reci ne koriste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA