JK: Tominim džiberima viri praziluk iz dupeta!

 
  • 13

Slavlje naprednjaka iziritiralo pevačicu koja im je na Tviteru poručila da se vrate "u svoju vukojebinu sa sve koskom u nosu". Karleuša i danas nastavila s prozivkama na račun Tomislava Nikolića

Pevačica Jelena Karleuša izvređala je u izbornoj noći na Tviteru članove i simpatizere SNS-a.

- Šta rade ovi seljaci i džiberi po ulicama Beograda? Slave? E, aj palite u vašu vukojebinu sa svom tom koskom u nosu i prazilukom u dupetu - napisala je Karleluša.

Ona se podrugljivo osvrnula i na Nikolićevu prošlost.

- Srbijo, šta ima novo? Čujem, uvode ti vize - napisala je pevačica.

Ona se ovde nije zaustavila. Danas je, takođe na Tviteru, poslala nekoliko "otrovnih strelica" direktno na račun novog predsednika Srbije.

-Može li predsednik Republike da bude neko ko je kupio fakultetsku diplomu, i čiji su partneri ljudi sa poternica? A? Alo!? 'Bem ti državu! - napisala je Karleuša.

 

(Telegraf.rs / Kurir)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    22. maj 2012 | 12:02

    Pored ovakvih, Srbiji nisu potrebni gori zlotvori. Canak, Jelena Karleusa, Biljana Srbljanovic, Sonja Biserko i Natasa Kandic spadaju u bulumentu onih koji misle da trecina srba nije kultivisano, da ihtreba pobiti i da im viri praziluk iz d..... Kakav je tvoj rodoslov, po geneologiji i vanjskim osobenostima ti spadas u "Lambrozov" tip, majka izrazito nekulturnih manira, a otac naslednik totalitarizma s tendencijom da jednoga dana postigne nesto vise od obicnog pandura. Ne moze se tacno utvrditi dali je tvoj otac, otac, ali si od njega nasledila malogradjanstinu i sklonost preuvelicavanju i laganju. Propala narkomanka Srbljanovicka, pa Canak i onaj Crnogorac imate svoju nepodeljenu publiku, zato i niste proslli cenzus u Beogradu. Ko si u stvari ti : Ti si jedno osrednje smrdljivo g.... koje kontaminira svoju okolinu, mafijaska sponzorusa koja je zbog svojih interesa sklona "horizontalnim" radovima. Nedvojbeno te "provalio" i Karic jer kad te navatao na "zadnjem sedistu njegovih kola" sa soferom, istog trena si zaradila "cipelicu". Na kraju si spala na osrednjeg fudbalera koji je napravio zivotnu gresku onaj tren kada te ozenio. Neznam kako ce ti narod oprostiti ovakav istup, siguran sam da ce tvo CD sacekati bolje dane. Ionako je nicemu, niti si ti "PoP" pevacica, a jos manje da si dobra pevacica. Putuj latifaga daleko ti kuca od moje !

  • ja

    22. maj 2012 | 12:20

    Marsss kozo plasticna, pazi da iz tvog dupeta ne iscuri silikon..a iz usta izvadi onu stvar..

  • zile

    22. maj 2012 | 12:12

    nema clana porodice,a da se nije bavio kriminalom.Tatu ti je Milosevic iz sutiro zbog umetnickih dela sa Kosova,a tek u akciji ,,Ceca,, nestale su tri slike ukradene iz Hrvacke.Sta ti imas polovnjaco da kazes,naskakp ko je hteo,pa si neke i zvala.Pola tela ti je industriski ugradjeno neznam kako onaj jadnik ulazi u tebe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA