Vučević: SNS je spremna da se menja, bez obzira na ubedljivu pobedu na izborima

 
  • 5

Kadrovska rešenja, kakva god da budu doneta na sutrašnjoj Skupštini, ne mogu se nazvati iznenađenjima, jer, kako je rekao Vučević, stranka ima potrebu da da šansu i drugim ljudima i da razgovara o dosadašnjem radu svakog od članova stranke

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Miloš Vučević očekuje da će sutrašnja Skupština stranke pokazati da je SNS spremna da se menja, bez obzira na ubedljivu pobedu na izborima na svim nivoima, a zarad borbe za bolju i razvijeniju Srbiju.

(INTERVJU) MILOŠ VUČEVIĆ: Novi Sad je sada preporođen, VREME je da Pajtić ode s vlasti u Vojvodini! (FOTO)

Vučević je rekao Tanjugu da očekuje da SNS pokaže najveću političku odgovornost i da, bez obzira na odličan izborni rezultat, izvuče pouke i poruke iz izbornih procesa, za razliku od drugih stranaka koje su "ubedljivo izgubile" izbore, ali ne vide razlog da se s tim suoče i preispitaju svoju odgovornost .

- Očekujem da od Aleksandra Vučića čujemo nove smernice, programe i ideje za naredni period. Očekujem da o svemu razgovaramo otvoreno, da vidimo gde smo grešili i da ispravljamo greške kako bi bili još bolji, jer sudbina Srbije zavisi od Srpske napredne stranke i na nama je najveća odgovornost - uveren je Vučević.

SNS je zato spremna da osveži svoje stranačke redove i da pokaže da stranka nije zatvorena za nove ljude, već, naprotiv, otvorena, kako bi, ističe, sa novim elanom i entuzijazmom nastavila borbu za bolju Srbiju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je rekao da zna da su kadrovska rešenja najinteresantnija za javnost, ali je suština u tome da će ta rešenja biti samo deo sprovođenja programa i ideja i deo borbe za razvijeniju i napredniju Srbiju.

Vučević je istakao da se kadrovska rešenja, kakva god da budu doneta na sutrašnjoj Skupštini, ne mogu nazvati iznenađenjima, jer, kako je rekao, stranka ima potrebu da da šansu i drugim ljudima i da razgovara o dosadašnjem radu svakog od članova stranke.

- Time pokazujemo i unutrašnju demokratičnost i odgovornost prema građanima. Ne želimo da se uljuljkamo u dobrom rezultatu i ogromnoj podršci građana, već nam je želja da na tom talasu podrške, ali i velike odgovornosti, budemo još posvećeniji poslovima koji su pred nama - naglasio je Vučević.

Smernice sa Skupštine, po Vučevićevim rečima, će biti unutarstranačke i predstavljaće program rada stranke, ali će suštinski biti usmerene na razvoj Srbije, Vojvodine, na rad i razvoj lokalnih samouprava i biće definisane i sprovedene kroz rad stranke.

GRAD NOVI SAD TRAŽI DA SE ZAUSTAVI MEDIJSKA HAJKA: Traži se i izvinjenje Rodoljuba Šabića

Vučević je, ističe, ponosan što je član stranke koja nakon tako ubedljive pobede hoće da priča šta treba da menja da bi bilo još bolje za građane Srbije.

- Svesni odgovornosti koju su nam građani dali, želimo da vidimo gde smo grešili. Za razliku od onih koji su ubedljivo izgubili na izborima, a kojima je kriva ili sreća ili neki drugi faktor, mi mislimo da uvek treba od sebe poći - navodi Vučević.

Prema njegovim rečima, sve ono što zanima javnost, a tiče se konstituisanja republičke i pokrajinske vlade i lokalnih samouprava, biće jasnije nakon kongresa SNS-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op tvrc

    27. maj 2016 | 15:23

    Grupa gradjana iz Futoga pokusava kod vas da dodje vec mesecima i ne uspeva a poznato da su vecinom glasali za SNS....Problem je u pstavljenom repetitoru za mobilnu telefoniju !!! Samo r azgovor i nista! Zalosno. GRADONAČELNIČE !!!

  • MAMA CECA

    27. maj 2016 | 12:21

    To znaci da ce u gradskoj kuci gde ste vi opet biti ljudi iz DS koji su se svojski trudili da me sprece da dodjem do vas i obelodanim korupciju i zlostavljanja koja su pocinjena od osoba na polozajima, do sada ste delili gradsku kucu a sada se infiltriraju kao PRELETACI!!! Zao mi je samo sto sve sto se sada desava kasno cete svatiti tako je prosao gospodin Milosevic a i gospodja Maja Gojkovic nista niste naucili !!!

  • Deks

    27. maj 2016 | 12:06

    Koga lazete bre necete odgovornost pred narodom sta ste sve potpisali i prodali pa sutra da svalite na nekog drugog narod vas biro to treba pstovati pa izvolite sta ste obecali samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA