DAČIĆ: Nastavak saradnje SPS i SNS je važan za celu Srbiju

 
 ≫ 
  • 99

- Svako bi mogao da navede po neki razlog i protiv te ideje, ali je jedan jedini najvažniji, a to je budućnost Srbije - rekao je Dačić novinarima nakon konsultacija o vladi sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da je stav te stranke da je i dalje u najboljem interesu Srbije da se saradnja sa SNS nastavi, ističući da o tome još nisu razgovarali sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem, ali da će se njegovom pozivu odazvati. 

STEFANOVIĆ PROTIV KOALICIJE SA SPS: Ne vidim ozbiljne argumente za saradnju sa socijalistima

- Svako bi mogao da navede po neki razlog i protiv te ideje, ali je jedan jedini najvažniji, a to je budućnost Srbije - rekao je Dačić novinarima nakon konsultacija o vladi sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

POČINJU KONSULTACIJE O VLADI: Predsednik Nikolić prvo sa Vučićem

On je rekao da novinarima ne može da iznese ništa novo jer se dobro zna da je izborna lista oko SNS osvojila parlamentarnu većinu na izborima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Mi smo veoma zadovoljni što su naše dve izborne liste, SNS i SPS, kao predstavnici vladine politike, osvojile toliko mandata, što je potvrda da je politika koju smo vodili bila ispravna - rekao je Dačić.

SPS, bez obzira da li je u vlasti ili u opoziciji, neće menjati svoje prioritete, a to su dobri odnosi sa prijateljima, moderna Srbija, nastavak reformi u javnim finansijama, sa akcentom na razvoju zemlje, poručio je Dačić.

- Svega toga nema bez poltiičke stabilnosti i zbog toga smo spremni da damo svoj doprinos shodno onome koliko smo osvojili na izborima - rekao je Dačić i dodao da broj ministarstava i resor nije bitan.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA