SNS POBEĐUJE U VOJVODINI! Mirović otkrio ko će biti prvi na listi SNS u pokrajini

 

- Vlada je ostvarila veoma konkretne rezultate u oblasti stabilizacije javnih finansija, u oblasti dovođenja investitora, pozicioniranja Srbije kao stabilne, moderne i uređene države i u oblasti borbe protiv korupcije i kriminala i na bazi tih rezltata mi gajimo optimizam - kaže Igor Mirović

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je danas da očekuje da će SNS pobediti i na izborima za Skupštinu AP Vojvodine navodeći da će prva na listi SNS-a za pokrajinske izbore biti članica Predsedništva te stranke Maja Gojković.

Mirović je komentarišući raspisivanje pokrajinskih izbora za 24. april, rekao Tanjugu da u Srpskoj naprednoj stranci očekuju da građani na izborima 24. aprila podrže one rezultate koje je ta stranka predvođena Aleksandrom Vučićem postigla od 2012. godine, a posebno od 2014. od kada je Vučić preuzeo rukovođenje vladom Republike Srbije.

- Vlada je ostvarila veoma konkretne rezultate u oblasti stabilizacije javnih finansija, u oblasti dovođenja investitora, pozicioniranja Srbije kao stabilne, moderne i uređene države i u oblasti borbe protiv korupcije i kriminala i na bazi tih rezltata mi gajimo optimizam i pred prestojeće pokrajinske izbore - rekao je Mirović.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava RadovanovićSNS

On je naglasio da je želja SNS-a da se promene stvari u Vojvodini, da se izabere nova pokrajinska vlada i da, kako je rekao, "ujedinjeni i snažni promovišemo politiku saradnje svih lokalnih samouprava, pokrajinske vlade i administracije Republike Srbije".

Mirović je istakao da veruje da će nakon pokrajinskih izbora moći u Vojvodini da se gradi politika koja je potpuno komplementarna politici Vlade Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    22. mart 2016 | 13:19

    Došlo je vreme da Pajtiću vidimo leđa napokon!

  • bora

    22. mart 2016 | 13:24

    Samo neka Pajtic ode!

  • Maca

    22. mart 2016 | 13:23

    Sns će ubedljivo pobediti u celoj Srbiji zato što su jedina politička partija koja ima iza sebe rezultate i ostvaruje ono što obeća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA