Razbijen izlog na prostorijama SNS u Knjaževcu

 
  • 17

Nepoznati počinioci u noći između petka i subote bacili su kamenicu i tom prilikom razbili izlog na prostorijama stranke u centru grada

Opštinski odbor SNS u Knjaževcu saopštio je večeras da su nepoznati počinioci, samo nekoliko sati nakon raspisivanja parlamentarnih izbora, u noći između petka i subote bacili kamenicu i tom prilikom razbili izlog na prostorijama stranke u centru grada.

SNS PRVA PREDALA IZBORNU LISTU: Skupili 31.444 potpisa za samo pet sati!

- Podsećamo građane Knjaževca da se identičan incident dogodio i novembra prošle godine, što nedvosmisleno ukazuje na iste, sramne i bezobzirne motive počinioca.Policija je izvršila uviđaj i intenzivno traga za nepoznatim počiniocima koji su počinili ovo razbojničko delo koje ima političku pozadinu - navodi se u saopštenju.

- Divljački napadi na Srpsku naprednu stranku neće zaustaviti promene koje građani Knjaževca željno isčekuju. Ovom prilikom poručujemo svim političkim akterima da će Srpska napredna stranka i pored ovakvih napada nastaviti sa pozitivnom i poštenom izbornom kampanjom koja će rezultirati ubedljivom pobedom na predstojećim izborima - dodaju naprednjaci iz Knjaževca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA