BIĆEMO SA NAPREDNJACIMA I U SLEDEĆOJ VLADI! Ivica Dačić prognozira ishod vanrednih izbora u Srbiji

 
  • 12

Prvi potpredsednik Vlade i šef socijalista Ivica Dačić tvrdi da SPS ne planira bilo kakve dogovore sa nekim strankama iz opozicije jer bi to kako je naveo bilo neodgovorno prema građanima Srbije

Ivica Dačić je novinarima posle otvaranja fabrike Geoks u Vranju, rekao da bi bilo neodgovorno za građane da SNS ili SPS pravi bilo kakve dogovore sa nekim strankama iz opozicije.

"Bilo bi neodgovorno da pravimo dogovore sa strankama koje predstavljaju manekene propale politike u liku nekog novog DOS-a ili sa strankama koje su promoteri opasne politike u vidu desničarskih stranaka", rekao je Dačić koji je istakao da je sa naprednjacima imao korektne odnose.

On je rekao da očekuje da se rezultati koje je aktuelna vlada postigla "preslikaju" i na izborne rezultate.

Dačić je ponovio da za SPS nije prihvatljivo da pravi bilo kakve dogovore sa strankama bivšeg DOS-a ili desničarskim strankama.

On je ponovio da socijalisti sa naprednjacima nisu razgovarali o tome da nastupaju na zajedničkoj listi za parlamentarne izbore.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA