DEMOKRATE SU IZGUBLJENE U VREMENU I PROSTORU! Zorana Mihajlović osula paljbu po Demokratskoj stranci

 
  • 5

Nakon što su Udruženi sindikati Srbije Sloga juče pozvali ministarku saobraćaja , infrastrukture i prostornog planiranja Zoranu Mihajlović da odgovori zašto je cena goriva u Srbiji skuplja u odnosu na okruženje, ona im je stavila do znanja da ona više nije ministar energetike i da kako je rekla Demokratska stranka širi svoju izgubljenost u vremenu i prostoru, pa tako i na svog socijalnog partnera, Udružene sindikate Sloga

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je da Demokratska stranka i njihov partner Udruženi sindikati Sloga ne znaju da ona već već dve godine nije ministar energetike.

''Demokratska stranka vrlo uspešno širi svoju izgubljenost u vremenu i prostoru. Sada su ''zarazili'' ''i svog socijalnog partnera, Udružene sindikate Sloga, koji dve godine posle izbora ne znaju da nisam više minstarka energetike", navela je Mihajlović.

U saopštenju iz njenog resora se navodi da je Sindikat Sloga juče od mene tražio odgovor o ceni goriva.

"Očigledno ne znajući da još od aprila 2014. nisam na toj funkciji'''', kaže Mihajlović, koja je i potpredsednica vlade.

Foto: Tviter/@SerbianPM Foto: Tviter/@SerbianPM

Ona dodaje da razume koliko je DS i njihovim partnerima teško da shvati da više nije na vlasti i da posle izbora neće biti ni na vlasti u Vojvodini, ali da bi ponekad mogli da pogledaju u kalendar i provere u kojoj godini živimo.

Udruženi sindikati Srbije Sloga pozvao je, naime, juče ministarku Mihajlović da odgovori građanima zašto je cena goriva u Srbiji skuplja u odnosu na okruženje, kada ona na svetskom tržištu pada i značajno pojeftinjuje.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    1. februar 2016 | 12:22

    E,pa žao mi je mislim da si u totalnoj zabludi!Nemoj da potcjenjuješ one koji su skinuli Slobodana Miloševića inače najvećeg SRPSKOG VLADARA za razliku od tebe i Ace i nadam se da ćeš u zatvor!Bye,bye Zorana!Jeli ti se javljao Kirbi?

  • Vavilonac

    1. februar 2016 | 12:22

    Oho,napirlitana..koliko placas frizera svako jutro?

  • ATIMUS

    1. februar 2016 | 12:19

    Tacno a ti i tvoja partija je izgubenija iz prostora i vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA