VUČIĆ NA SLATKIM MUKAMA! Premijeru Srbije postavljaju pitanja Jelena Karleuša, Nada Macura i Jelena Janković

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostovaće večeras na televiziji ,, Hepi " kod Milomira Marića u emisiji ,, Ćirilica ". Marićevi gosti pored prvog čoveka Vlade biće i jedna pevačica, doktorka, sportistkinja ali i štićenica Sigurne kuće

Iako vam se čini da ove osobe nemaju nikavih dodirnih tačaka, te da ih nikada nećemo videti zajedno, varate se! Sve one  naći će se večeras  u emisiji „Ćirilica“ na Televiziji „Hepi“, a zasigurno će najteže biti Aleksandru Vučiću, koji će morati da odgovara na najrazličitija pitanja koja će mu postavljati ove dame!

Pred emisiju, čiji će domaćin biti Milomir Marić i koja će ići uživo, „Alo!“ je pokušao da sazna kako se poznate dame pripremaju za Vučića, da li su već smislile pitanja za premijera, da li imaju tremu ili smatraju da samo on treba da je ima. Omiljena doktorka Nada Macura rekla nam je da jedva čeka da emisija počne.

- Već sam pripremila nekoliko pitanja, koja sada ne bih želela da vam otkrijem, ali i nakon što čujem sve što premijer ispriča, sigurno ću mu postaviti i još jedno-dva pitanja, ukoliko nam vreme dozvoli, naravno. Ja sam, inače, vrlo rado prihvatila da gostujem u jednoj takvoj emisiji, ali za sebe uopšte ne mislim da sam slavna žena, možda sam omiljena u narodu, ali slavna nisam, pogotovo nisam zvezda. O ostalim učesnicama zaista mislim sve najlepše, jer svaka je ostvarena u svojoj profesiji. Karleuša će predstavljati estradu, ona je neko ko je jedinstven na našem nebu, jer je mnoge stvari radila pre ostalih. Pretpostavljam da će emisija zbog samog koncepta biti veoma atraktivna, a ja premijera inače mnogo poštujem i cenim kao vrednog čoveka, koji mnogo, mnogo radi. Takve ljude cenim, jer i ja sam neko ko je veoma posvećen svom poslu - istakla je Macura za „Alo!“.

Foto: E-stock.us Foto: E-stock.us

Ni Jelena Karleuša nije ravnodušno primila poziv u emisiju. Ona se susretom sa premijerom pohvalila na Fejsbuku i Tviteru.

U ponedeljak, 1. februara, u emisiji „Ćirilica“ na TV „Hepi“, razgovaram sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem. Uživo, sa početkom u 21- napisala je Karleuša, a njeni pratioci su ovu informaciju prihvatili sa oduševljenjem, navodeći da ne „sumnjaju da će upravo ona Vučića izrešetati pitanjima“.

Prema saznanjima „Alo!“, učešće Jelene Janković u emisije do poslednjeg trenutka će biti neizvesno zbog hitne zubarske intervencije kojoj je juče morala da se podvrgne, a do zaključenja ovog izdanja našeg lista nismo uspeli da saznamo da li će se pojaviti kod Marića.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Jedna od štićenica Sigurne ženske kuće takođe će iskoristiti emisiju da pita premijera hoće li popraviti položaj žena. Pošto nismo uspeli da dođemo do nje lično, razgovarali smo sa kordinatorkom Sigurnih ženskih kuća Vesnom Stanojević.

- Jedna naša šitičenica, koja nema problem sa tim da otkrije svoj identitet, sama je izrazila želju da se pojavi u emisiji, da se lično zahvali premijeru što je na Badnji dan, 6. janura, posetio Sigurnu žensku kuću. To je svim ženama koje su smeštene tamo zaista mnogo značilo. Ona će iskoristiti priliku i da premijera u ime svih tih žena pita kada će ispuniti obećanja data tog dana vezana za popravljanje njihovog položaja i svake vrste pomoći koja im je potrebna, jer nije loše ponekad podsetiti političare na to šta su obećali - kaže za „Alo!“ Stanojevićeva.

( Telegraf.rs / Izvor: Alo! )

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. februar 2016 | 13:34

    Premijer želi i hoće da odgovori na svako pitanje svakome. Tako da mi je drago da 3 dame iz različitih sfera postavljaju pitanja premijeru...

  • Ena

    1. februar 2016 | 13:33

    Premijer se ne plasi odgovora ni najmanje bilo kome.

  • Milos

    1. februar 2016 | 13:35

    Karleusi nije mesto u ovoj emisiji,sa pametnim I skolkovanim ljudima. Koliko ce biti glupih pitanja od Jelene Karleuse...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA