PITALI SMO VAS KO JE JAČI ĐINĐIĆ ILI MILOŠEVIĆ? Evo šta su Srbi rekli ko je za njih BOG. Slažete li se s njima? (FOTO)

 

Podela na "miloševićevce" i "đinđićevce" oduvek je bila jaka u Srbiji, a evo šta su čitaoci našeg portala rekli - KO JE JAČI ĐINĐIĆ ILI MILOŠEVIĆ?

Srbi su definitivno majstori za podele, a jedno od pitanja gde se večito sukobljavaju mišljenja je i KO JE JAČI, SLOBA ILI ĐINĐIĆ? Još od devedesetih godina Srbija je bila polarisana na "demokrate" i "socijaliste" (bivše komuniste), te tako i danas možemo čuti stavove po kojima Milošević ne bi izgubio izbore da je Đinđić na njih samostalno izašao, a ne u koaliciji, kao i one da bi ubijeni premijer Srbije "potukao" lidera SPS-a sam i da mu niko nije trebao! Mišljenja su dakle podeljenja, a evo šta su čitaoci našeg portala rekli KO JE JAČI!

DA LI JE ĐINĐIĆ BIO JAČI OD MILOŠEVIĆA? Evo kako je Sloba OTIŠAO u ISTORIJU, a Srbijom zavladala demokratija (VIDEO)

Zoran Đinđić ili Slobodan Milošević? Pitanje oko kog su se ljudi u Srbiji oduvek delili, a nije teško pronaći i primere da su se pojedini posvađali, potukli, pa čak i potezali oružje kako bi njihovo mišljenje u ovoj raspravi trijumfovalo.

Foto: sense-agency.com, Profimedia Foto: sense-agency.com, Profimedia

U anketi Telegrafa, čitaoci našeg portala imali su priliku da iskažu svoj stav - jednim klikom.

Na pitanje: "Da li je Đinđić zaista bio jači od Miloševića?" slobodnom voljom odgovorilo je 10.430 ljudi, evo šta su odgovorili:

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

71,20 odsto njih odgovorilo je - JESTE, POBEDIO BI GA I BEZ DOS-a! 27,05 anketiranih reklo je - NIJE, UVEK JE OD NJEGA GUBIO IZBORE, dok je svega 1,75 odsto odgovorilo, kliknulo na - KO SU MILOŠEVIĆ I ĐINĐIĆ?

Ukoliko imate neku zanimljivu priču o rivalitetu Miloševića i Đinđića, pošaljite nam je na mail ili nam je ispričajte u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Таксистима не верујем

    24. decembar 2015 | 18:21

    Човеку који је молео стране служба да бомбардују Моју Србију сигурно не верујем

  • DSt

    24. decembar 2015 | 18:46

    Nadam se da ce nam Sloba oprostiti sve ono ružno sto smo o njemu mislili i zeleli ipak je bio faca za sve ostale !

  • Komicno

    24. decembar 2015 | 18:44

    Ovo su popunjavale neke mladje generacije.Ili oni koji su se rodili tih godina ili koji su tih godina bili maloletna deca tako da nemaju realnu sliku.Da narodu je bilo dosta mislosevica bas pred sam kraj kada je pao.Ali je 90-tih uzivao podrsku velike vecine za vreme ratnog perioda.E sada to ja mogu da kazem jer ga nikada nisam podrzavao niti voleo ali je glupo i nerealno pisati tako nesto jer svi koji su bili protiv njega znali su kako je tesko bilo dok se nije skinuo sa vlasti i da ga je podrzvala velika vecina naroda.E sada petog oktobra je vec prekipelo svima tada mu je bio definitivan kraj.Ali do tada Djindjic nije ima nikakve sanse.Tako da ova anketa ili je popunjavana opet poavljam od dostam mladje populacije koja zaista tada ili nije bila ziva ili toliko mlada da nije bila svesna sebe ili je zesce napuvana i naduvana pa se servira kao merodavna.Daleko je to od istine,to moze da vam kaze neko ko je i tada bio punoletno lice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA