ČEKALA SAM DA SE VRATI IZ HAGA, ČUVALA MU MAJKU I DECU, A ON ME JE OSTAVIO! Krik supruge Gorana Hadžića zapalio je Srbiju

 
  • 60

- Imam zdravstvene probleme, nisam dobro. Sad čekam rezultate nekih analiza, nadam se da nije nešto ozbiljno i da nije u pitanju bolest nalik Goranovoj, ali ne znam - kaže Živka Hadžić

Turbulentan život prouzrokovan okrutnim postupcima njenog, sad već bivšeg supruga, nekadašnjeg predsednika RSK-a i haškog osuđenika Gorana Hadžića ostavio je posledice na Živku Hadžić i učinio da se njeno zdravstveno stanje naglo pogorša. Naime, Goran je Živku, odmah pošto se vratio iz Haga, odlučio da napusti kako bi se oženio drugom ženom.

OTAC JE POSLE BEKSTVA IZ HAGA POBEGAO OD PORODICE I OSTAVIO NAS U SIROMAŠTVU: Potresna ispovest sina Gorana Hadžića!

- Imam zdravstvene probleme, nisam dobro. Sad čekam rezultate nekih analiza, nadam se da nije nešto ozbiljno i da nije u pitanju bolest nalik Goranovoj, ali ne znam. Ne bojim se smrti, ali se bojim bolesti. Ne bih podnela da se teško razbolim - priča Živka za „Alo!“.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Evo kako danas izgleda Goran Hadžić kojeg IZJEDA RAK!

Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić

Da se njeno zdravstveno stanja poljulja, kako navodi, doprineo je niz događaja započet u aprilu, odnosno u momentu kada je njen suprug, sa kojim je bila u braku 35 godina, stigao u Srbiju nakon što je iz Haga pušten na privremenu slobodu radi lečenja

- Sve mi je ovo od silnog stresa. Ne znate kroz šta sam prošla. Goranovo ponašanje, zahtev za razvod, parnica, njegov odlazak kod druge žene. To što je izbrisao svoju porodicu, što je otpisao ne samo mene nego i decu i unuke. Za sve ovo vreme, on se samo jednom video sa sinom i ni sa kim drugim. Sve to nerviranje i patnja morali su negde da odu, i eto, otišlo mi je na zdravlje - priča ona, dodajući da sada ima samo želju da sve zaboravi.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Čekam još uvek da mi stignu i zvanični papiri kao potvrda da smo definitivno razvedeni. Želim samo sve da zaboravim i krenem iznova - kaže Živka, navodeći da ona mesecima nije videla bivšeg supruga.

- Nije se on pojavljivao ni na sudu, nikad se nismo sreli, izbegavao me je. Ali su mi ljudi koji ga viđaju rekli da sada izgleda dobro, ne znam kako je, ali se valjda dobro drži i drago mi je zbog toga. Bez obzira na sve što mi je uradio, stvarno mu želim sve najbolje, ne želim mu da pati - iskrena je naša sagovornica.

Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić

- Čekala sam ga da se vrati iz Haga, čuvala mu majku, odgajala decu, bila mu podrška, prolazila kroz pakao dok nije bio tu, a ta žena samo je jedna u nizu s kojima me je varao. Znala sam za nju, kao i za sve ostale, ali sam mu sve opraštala i žrtvovala se zbog porodice - navela je ona tada. Živka i Goran u braku su bili punih 35 godina, a znali se čak pet decenija.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veka

    23. decembar 2015 | 08:52

    Zelim ovoj zeni sve najbolje u zivotu da je zdravlje posluzi jos dugo godina

  • liz

    23. decembar 2015 | 09:21

    pustite ga neka ide gospodjo,vi ste kako se da razumeti iz teksta uvek bili korektni i imate divnog sina,a njemu neka je bog u pomoci...jer kako sada izgleda ne pise mu se dobro!!!

  • Mihajlo

    23. decembar 2015 | 11:24

    Draga Gospođo kome on još treba ovakav ? Da mi Bog oprosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA