DAČIĆ OČITAO LEKCIJU TAČIJU: Evo šta je šef srpske diplomatije pordučio Hašimu!

 
  • 28

- Tači ne shvata da vizna liberalizacija nije političko, već bezbednosno i tehničko pitanje o kojem odlučuju ministri unutrašnjih poslova i pravde - kaže srpski ministar spoljnih poslova

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ocenio je da se, pozivom na demonstracije zbog izostanka vizne liberalizacije za Kosovo, prištinske vlasti samo "još dublje ukopavaju u svojoj katastrofalnoj unutrašnjoj i međunarodnoj poziciji".

TAČI LJUT NA BRISEL: Pozvao Albance s Kosova na MARŠ MILIONA protiv EU!

- Tači ne shvata da vizna liberalizacija nije političko, već bezbednosno i tehničko pitanje o kojem odlučuju ministri unutrašnjih poslova i pravde - kaže Dačić za "Danas", odgovarajući na pitanje kako komentariše poziv šefa kosovske diplomatije Hašima Tačija na proteste zbog toga što Kosovo nije dobilo viznu liberalizaciju.

Tači je pozvao građane da protestuju ispred kancelarija EU u Prištini, dok je premijer Isa Mustafa izjavio da je Kosovo ispunilo sve uslove za viznu liberalizaciju i da je oduka EU - politička. I kosovska predsednica Atifete Jahjaga je rekla da ne može da sakrije razočaranje odlukom Evropske komisije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • soki

    18. decembar 2015 | 11:26

    Pa za Albaniju im ne treba viza , a to im je inostranstvo.

  • stvarno?

    18. decembar 2015 | 16:17

    I treba da protestuju i kamenjem da gadjaju i josh da ih napadaju. Time ce se pooshtriti mere i videce se kakvi su shiptari. Sve na silu bi da uzmu.

  • kole

    18. decembar 2015 | 11:40

    Taci je nepismen covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA