AKO NE POTPIŠETE MIR OVA SMRTONOSNA MAŠINA SPALIĆE VOJSKE SRBA I HRVATA! Ovo je bila uloga F117 u Dejtonu

 
  • 47

Bombarder F117 je svim liderima predstavljen kao najsmrtonosnije oružje koje je ikada smišljeno, a koje će ako ne bude dogovora uništiti vojske Jugoslavije, Hrvatske i BiH

Republika Srpska i dalje postoji, BiH je i dalje celovita, a Srbi, Hrvati i Bošnjaci žive u "maloj Jugoslaviji" kao da rata nikada nije ni bilo! Prošle su dve decenije od potpisivanja mirovnog sporazuma u Dejtonu kada su svojim potpisom Slobodan Milošević, Alija Izetbegović i Franjo Tuđman prekinuli rat u Bosni koji je trajao od 1992. do 1995. godine.

NAJVEĆA DRŽAVNA TAJNA - MILOŠEVIĆ JE DRŽAO U ŠACI TUĐMANA I ALIJU: SRPSKI ŠPIJUNI su omogućili Srbima pobedu u Dejtonu!

Za dvadeset godina od kako je potpisan sporazum čuli smo razne teorije kako je do njega došlo, ali najnovija, ona koju je izneo svedok potpisivanja "Dejtona" šokirala je sve, a odnosi se na ulogu ponosa NATO i avijacije SAD bombardera F117!

Bivši funkcioner Crne Gore i SRJ, kao i veoma blizak prijatelj Slobodana Miloševića Momir Bulatović za NIN izneo je svoje svedočenje o Dejtonu, a u njemu otkrio i jednu do sada tajnu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

TAJNI DOKUMENT CIA O DEJTONU: Milošević jeo jastoge, Alija gledao fudbal, nije ih interesovala sudbina naroda!

Naime, prema njegovim svedočenjima veliku ulogu u sklapanju mira u BiH imao je bombarder F117 koji je svim liderima predstavljen kao najsmrtonosnije oružje koje je ikada smišljeno, a koje će ako ne bude dogovora uništiti vojske Jugoslavije, Hrvatske i BiH!

Foto: Medija centar Beograd Foto: Medija centar Beograd

- Između njih, koji su se nalazili u Dejtonu, stajala je gotovo nepremostiva prepreka. Na hiljade leševa i grobnica. Kao i njihovo "morbidno prijateljstvo" - počeo je za nedeljnik NIN svoju ispovest svedok ovih pregovora Momir Bulatović.

Evo kako je ulogu F117 opisao Bulatović:

Avion F117A Noćni soko

- Večera je bila postavljena u ogromnoj vazduhoplovnoj hali. Svi su bili u svečanim odelima, a glavni gost u centralnom delu hangara bio je "nevidljivi F117-A". Oko njega su bili postavljeni stolovi. Posluga je bila na nivou najluksuznijih hotela, a domaćin je bio komandant baze, pukovnik Henri Rećilio koji je dočekao goste rečima dobrodošlice: "Nadam se i verujem da ćete vi, sve tri sukobljene strane uspeti da sklopite mirovni sporazum kojim će se okončati trogodišnji rat. Ako ne, imam priliku da vas upoznam sa mašinom, najsmrtonosnijom koja je ikada izmišljena. Avion F117. Samo on je dovoljan da skrši vatrenu moć bilo kojih od vaših armija, pa vam želim ugodne pregovore i nadam se da neću morati da uključim njegov motor", poručio je domaćin.

(Telegraf.rs)

Video: Miodrag Radonjić i Rade Ćosić o filmu "Prva klasa: Pun gas!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    21. novembar 2015 | 19:52

    I onda dodjoše Budjanovci i puć pade nevidljivi.

  • Mudja

    21. novembar 2015 | 19:59

    I kad doje u srbiji F117 ostali samo dumici

  • Čevrljuga

    21. novembar 2015 | 20:33

    I onda mu dodju glave srpske grabulje! Sta znaju Srbi, seljaci iz Budjanovaca, njima vreme za grabuljanje, vidljivog i "nevidljivog"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA