PRIŠTINA TVRDI - EVROPSKA UNIJA potpisuje SSP sa Kosovom!

- Potpisivanje je predviđeno za narednu nedelju, pomenut je 27. oktobar. Time se zaokružuje jedan značajan proces na putu integracije Kosova u EU. Mislim da je ovo dostignuće rezultat dijaloga u Briselu, jer je Evropski savet 2011. godine odlučio da se Kosovu ponudi SSP - rekla je šefica pregovaračkog tima Kosova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dobi

    22. oktobar 2015 | 23:22

    Srbija je pre Evrope bila evropska zemlja.Njena civilizacija, kultura,religija,moral,cast,etika, je jaca od mnogih danasnjih evropskih drzava,i nije cudno sto takve drzave biraju narod bez svih ovih epiteta koje vaze za Srbiju i kace im nesto sto im ne pripada i sto nije njihovo.Sramna je i takva Evropa i takav narod(siptarski),koji prisvaja tudju kulturu jer svoju nema, sramni su i svi kauboji,nacisti i Dzek Trboseci koji im to daju.Sve je to gnusoba i presedan demonstriranja divljacke sile i moci,koja nema nikakvu osnovu u normalnom rasudjivanju logike i inteligencije.EVROPO,ti si zaista veliko posrnuce svih vrednosti kad si na ovo pristala.Stidi se zajedno sa Vajat Erpom.

  • Lege artis

    22. oktobar 2015 | 10:20

    Taj ugovor bi trebao da ima karakter međudržavnog i mora da ga ratifikuje svih 28 zemalja EU, i onih pet zemalja EU koje nisu do sada priznale Kosovo. Vršit će se ogroman pritisak na njih da u narednim mesecima priznaju Kosovo. U slučaju da ne uspeju da ih slome oko priznanja Kosova, usledit će pronalaženje specijalne diplomatsko-pravne formule (bivši austrijski vicekancelar Erhard Busek o tome govorio pre par dana) da bi progurali njihovo ratifikovanje Ugovora EU sa Kosovom o SSP . Kada Srbija "dobro zaglibi u svoje pregovore" o pristupanje u EU morati će da se obaveže da prihvata pravnu stečevinu EU. Deo te pravne stečevine biće i spomenuti međudržavni ugovor. Tako će još jedared Srbije indirektno (implicite) priznat nezavisnost Kosova.

  • S.C.

    21. oktobar 2015 | 18:57

    Siptari zasluzili oni nisu ni za prasumu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA