Albanci oslobodili načelnika Kosovskog okruga

 
  • 1

"Ostaje da se vidi da li će tužilac nastaviti ili u potpunosti odustati od procesa protiv Gorana Arsića i Novice Živića", rekao je advokat uhapšenih

Nakon zadržavanja od 48 sati iz pritvora su pušteni načelnik Kosovskog Okruga Goran Arsić i sekretar Crvenog krsta u Lipljanu Novica Živić, preneo je njihov advokat Živojin Jokanović. 

Advokat Živojin Jokanović izjavio je da tužilac opštinskog suda u Prištini nije podneo zahtev za produženje pritvora Arsiću i Živiću, tako da su obojica pušteni iz pritvora nešto posle 14h.

Jokanović je dodao da ostaje da se vidi da li će tužilac nastaviti ili u potpunosti odustati od procesa protiv ove dvojice Srba koje je kosovska policija lišila slobode u subotu poslepodne u selu Staro Gracko u opštini Lipljan.

Razlog za njihovo privođenje, kako je ranije izjavio kosovski ministar unutrašnjih poslova Bajram Redžepi, je prijava nekih osoba koje su rekle da ih je načelnik Kosovskog okruga ucenjivao da izađu na izbore u Srbiji 6. maja. 

(D. Z. / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sekirče

    27. april 2012 | 08:20

    Одмах се знало да су грешком привели Тачијеве људе,и да ће одмах бити пуштени, тачијев политички саветник Горана Арсића ДС, иначе начелника косовског округа и његовог таста председника црвеног крста ДС, дилера српских имања,који су са својим телохранитељима дошли у Старо Грацко да батинама,претњама протеривањем из села, укидањем минималца, помоћи из црвеног крста терају меšтане да гласају за ДС у противном им следе хапшења и овде и у Србији.Нека им Бог суди и њима и ДС,у срамота за Србију шtо је такве силеџије представљају.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA