Evo šta je premijer Srbije odgovorio Milanoviću na "VUČIĆU ŠARAJ MALO"

 
  • 80

- Nije mi do šala, smeha niti bilo čega drugog, već sam veoma zabrinut i zato sam pisao pisma celu noć u težnji da dobijem razuman odgovor od EU - kaže premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na opasku premijera Hrvatske Zorana Milanovića "Šaraj, brate, malo" lako dati i duhovitiji odgovor, ali da mu u ovakom trenutku nije do duhovitosti, već do ozbiljnosti i odgovornosti.

DA LI JE HRVATSKA SISALA VESLA I "GENIJALNO" REŠENJE HRVATA ZA MIGRANTE: Evo o čemu su ZAISTA razgovarali Milanović i Vučić

- Borimo se i radimo sve da se kriza prevaziđe, ćutimo i radimo. Zato pozivam na razum, ozbilnjnosti i odgovornost - rekao je Vučić u Senti i dodao:

- Nije mi do šala, smeha niti bilo čega drugog, već sam veoma zabrinut i zato sam pisao pisma celu noć u težnji da dobijem razuman odgovor od EU - rekao je Vučić.

On je ponovio da EU treba da objasni o čemu se radi i da li je zatvaranje graniča nečija planirana ideja ili je ona došla iz unutrašnjih potreba.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apsolutno

    23. septembar 2015 | 17:10

    zrelo i stabilno razmišljanje predsenika vlede, trebali bi se i drugi ugledati na Vučića.

  • Jana

    23. septembar 2015 | 21:04

    Vucic se mnogo ozbiljnije odnodio prema ovom problemu od Milanovica. Milanovic je precenio mogucnosti Hrvatske.

  • Dama bez blama

    23. septembar 2015 | 16:49

    Tako se i ponasa odgovoran drzavnik jedne ozbiljne drzave od koje zavisi stabilnost na ovim prostorima. U odnosu na Vucica, Milanovic deluje kao vasarska go-go igracica. Uz napomenu da ne bi bilo lose da to svaka kuca ima. Bili bi smireniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA