PALMA ČEKA DOZVOLU: Vučić i Dačić u muzeju voštanih figura!

 
  • 3

- Nisam im još izložio svoju ideju. Uradiću to za četiri-pet dana i zatražiti njihovu saglasnost. Nema razloga da ne pristanu. Ipak su oni obeležili jedno vreme u Srbiji, njihov rad je dao rezultat i građani će ih dugo pamtiti - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije

Predsednik skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma, došao je na ideju da u kolekciju voštanih figura u istoimenom muzeju u Jagodini doda premijera Aleksandra Vučića i potpredsednika Vlade Srbije Ivicu Dačića!

Marković za je istakao da će svoju ideju tek izneti Vučiću i Dačiću i zatražiti njihovu saglasnost.

DAČIĆ PEVA MILJACKU NA MARAKANI, PALMA NA ČELU GEJ PARADE, KRALJ NAUČIO SRPSKI! Ovo bi Srbi želeli da vide pre SMAKA SVETA!

- Nisam im još izložio svoju ideju. Uradiću to za četiri-pet dana i zatražiti njihovu saglasnost. Nema razloga da ne pristanu. Ipak su oni obeležili jedno vreme u Srbiji, njihov rad je dao rezultat i građani će ih dugo pamtiti. Ako se u muzeju nalaze voštane figure Tita, Vojislava Koštunice, Zorana Đinđića, zašto se onda i njih dvojica ne bi našli tamo? - rekao je Marković.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

U Muzeju voštanih figura u Jagodini, koji je otvoren pre sedam godina, nalazi se 30 figura, među kojima i voštana figura Slobodana Miloševića, zatim Petra Prvog Karađorđevića, Nikole Pašića, Nikole Tesle, Svetog Save, patrijarha Pavla, Saše Đorđevića i Vlade Divca, Pavla Vuisića, Ive Andrića, Vuka Karadžića, Novaka Đokovića...

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reakt

    12. avgust 2015 | 00:54

    A figure su takve da ne razlikujes Djokovica i sv.Savu, Divca i cara Dusana...da ispod njih ne pise ko je ko,ljudi ne bi ni znali.

  • Gracanin

    12. avgust 2015 | 00:29

    Legenda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA