HAŠIM TAČI I ZAPAD SPREMAJU PAKLENI PLAN PROTIV SRBA: Na ove JEZIVE UCENE Srbija NEĆE NIKADA PRISTATI!

 
  • 17

- Ono što Srbija može da uradi jeste da povede snažnu diplomatsku aktivnost, razgovor i objašnjenje u UNESKU koliko bi takav presedan bio štetan - kaže šef pregovaračkog tima Srbije sa EU

Kroz članstvo u međunarodnim sportskim organizacijama i 16 specijalizovanih agencija kao što je UNESKO Priština planira da onemogući odbijanje za članstvo u Ujedinjenim nacijama!

Kosovski zvaničnici s premijerom Isa Mustafom i šefom diplomatije Hašimom Tačijem na čelu, uz pomoć Zapada, na sve načine pokušavaju da dobiju stolicu u UN, koja im nije omogućena Rezolucijom 1244.

ALBANCI BRUTALNO OTIMAJU SRPSKE SVETINJE I PRAVE OD NJIH JAVNE TOALETE: Evo kako Šiptari ETNIČKI ČISTE Srbe sa Kosova!

Ambasador Srbije pri Unesko Darko Tanasković kaže da kosovski zvaničnici preduzimaju sve moguće poteze kako bi se pridružili UN.

Foto: AP/Tanjug, Wikipedia/Arild Vågen Foto: AP/Tanjug, Wikipedia/Arild Vågen

KOSOVO JE SRBIJA! ORI SE U UJEDINJENIM NACIJAMA: Ovo pismo Srbije Ban Kimunu ZAPALILO je Njujork i UNESKO!

- Primanje Kosova u UN bila bi još jedna potvrda državnosti, te oni vuku sve moguće poteze kako bi dobili stolicu, a prijemu UNESKO je samo još jedna stepenica ka tom putu - kaže on.

- Verujem da mnogim državama nikako ne ide u prilog da Kosovo uđe u UNESKO, jer bi taj presedan omogućio i drugim sntitetima da podnesu iste zahteve - dodaje Tanasković.

- Ono što Srbija može da uradi jeste da povede snažnu diplomatsku aktivnost, razgovor i objašnjenje u UNESKU koliko bi takav presedan bio štetan - kaže šef pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jel moguce

    28. jul 2015 | 11:43

    Neka neka i treba nam ovako. Kad je narod zaglupljen maldivima, parovima, itd......

  • SRB IN

    28. jul 2015 | 10:58

    Opremaj vojsku da ponovo budemo jaki.

  • 1389

    28. jul 2015 | 10:23

    Sto volim ovu demokratiju, sve se moze dialogom postici jer su siptari pristojni i postuju nas, ni slucajno nemojte da pomislite agresijom da odbranite nasu otadzbinu!!! Ne proteravaju nas albanci vec samo bezimo i pucamo na sebe a amerika i eu su nam prijatelji koji samo zele da nam pomognu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA